Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην καρδιά των ανταλλακτικών

Διαβάστηκε από 91210 αναγνώστες - 30/8/2021

Ζήτησε τους ότι μπορείς να φανταστείς! Μέσα στην αγορά και εκεί που χτυπάει ο παλμός της πρωτεύουσας, εκεί θα βρείτε και τα καλύτερα ανταλλακτικά. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Ανδρέας διαθέτει ανταλλακτικά για κάθε όχημα.

Η απάντηση στην κρίση και στο άγχος του ψαξίματος ενός καλού ανταλλακτικού, είναι η σωστή επιλογή καταστήματος. Η επιχείρηση Σπηλιάδης Ανδρεάς βρίσκεται στο χώρο απο το 1979 και διαθέτει μία τεράστια γκάμα με εγγυημένα ανταλλακτικά.

Kοινοποίησε το »


Είτε ψάχνετε ανταλλακτικά μηχανικά, είτε ηλεκτρικά, είτε ακόμη και φανοποιείας, εδώ θα κάνετε την καλύτερη αγορά. Στη Νέα Ιωνία, έμπειρο προσωπικό με ειδικές γνώσεις για κάθε είδους ανταλλακτικό αναμένει να σας βοηθήσει, να σας λύσει οποιαδήποτε απορία και να σας παροτρύνει για την καλύτερη αγορά.

Ζητήστε και προμηθευτείτε όποια ανταλλακτικά εσείς επιθυμείτε και προτιμάτε. Διαλέξτε ανάμεσα σε:
 
  • Ανταλλακτικά OEM: Αισθητά πιο προσιτά από τα ανταλλακτικά των αντιπροσωπειών, φέρουν στη συσκευασία το σήμα του κατασκευαστή. Πέραν αυτής της διαφοράς, είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά με τα γνήσια. Προέρχονται από τους ίδιους κατασκευαστές που προμηθεύουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου, εξου και η ονομασία τους, Original Equipment Manufacturer. 
  • Aftermarket ανταλλακτικά: Κατά περίπτωση γνωστά και ως ιμιτασιόν. Σε αυτή την περίπτωση τα ανταλλακτικά προέρχονται από ανεξάρτητες εταιρείες που δεν διατηρούν συμβόλαια προμήθειας με τη συγκεκριμένη εταιρεία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η ποιότητά τους κυμαίνεται ανάλογα με τη χώρα προέλευσης και τις προδιαγραφές κατασκευής τους, που φυσικά θα πρέπει να είναι εφάμιλες με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή για να τα προτιμήσουμε. Συνήθως τα μηχανικά μέρη είναι ισάξιας ποιότητας, ενώ κατά περίπτωση σε ανταλλακτικά φανοποιείας μπορεί να έχουν μικρότερο πάχος για να κρατήσουν το κόστος τους χαμηλά. Θα πρέπει βέβαια πάντα να γίνεται έλεγχος πως πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. 
  • Γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπείας: Διαθέτουν την πιστοποίηση του εργοστασίου για την καταλληλότητα τους και διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, ενώ συνοδεύονται και από εγγύηση.  
 
Η επιχείρηση Σπηλιάδης Ανδρέας στη Νέα Ιωνία, είναι η πρώτη επιλογή όσων θέλουν ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Σπηλιάδης Ανδρέας
Διεύθυνση: Μιλτιάδου 22, Νέα Ιωνία, 14231, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ: 2102756821, 2102793855
Email : [email protected]
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις