Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα πάντα για τα ελαστικά σου!

Διαβάστηκε από 23521 αναγνώστες - 26/8/2021

Η εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ είναι για περισσότερα από 35 χρόνια μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο της εμπορίας ελαστικών, ενώ με νέες συνεργασίες επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο δράσης της.

H εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 35 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Kοινοποίησε το »


Η εμπειρία που έρχεται από την πρώτη γενιά τον Θέμη Μέμμο, βρήκε άξιους συνεχιστές που ενδυναμώνουν κάθε χρόνο με στρατηγικές επιλογές τη θέση τους στην αγορά των ελαστικών.

Ο Μάρκος και o Κωνσταντίνος Μέμμος μέσα από την ισχυρή βάση που έχουν χτίσει με τα διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα μεγάλων κατασκευαστών, όπως BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, DAYTON, FIRESTONE, VIKING, YOKOHAMA  σε μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος και μοτοσικλέτας.

Η συνεργασία της Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ με το δίκτυο των κατασκευαστών ελαστικών και ζαντών, στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας πάντα εγγυημένες επιλογές.

Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση.

Η γκάμα των υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης επισκευή και βαφή ζαντών, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας , μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες σχέδια ζαντών γνωστών κατασκευαστών, όπως BORBET, TEAM DYNAMICS, JAPANRACING WHEELS, KESKIN. Επιπρόσθετα υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης.

Δείτε περισσότερα για την εταιρία Μ.&Κ. ΜΕΜΜΟΣ στο www.kmemmos.gr

Στοιχεία επικοινωνίας
1o Κατάστημα
Διεύθυνση: Αγίου Κωνσταντίνου 23, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 8069440

2ο Κατάστημα
Διεύθυνση: Λεωφ. Σχηματαρίου, Δήλεσι Βοιωτίας
Τηλέφωνο: 22620 35551



 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις