Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το καλύτερο ελαστικό για ολόχρονη χρήση

27/7/2018

Το καινοτόμο ελαστικό Kumho All Season Solus HA31 το κατάλληλο ελαστικό για χρήση όλο το χρόνο.

Η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοκινήτων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών παραδίδονται με τα λεγόμενα Θερινά Ελαστικά που τους παρέχουν βέλτιστη απόδοση τους περισσότερους μήνες του χρόνου – στην πραγματικότητα μέχρις ότου η θερμοκρασία πέσει κάτω από 7 βαθμούς Κελσίου: από το σημείο αυτό, η γόμα του πέλματος αρχίζει να σκληραίνει και τα επίπεδα πρόσφυσης μειώνονται.
 
Η βέλτιστη λύση είναι δύο σετ ελαστικών – ένα Θερινό και ένα Χειμερινό, αλλά είναι ακριβή και καθόλου πρακτική επιλογή για όσους δεν διαθέτουν επαρκείς αποθηκευτικούς χώρους. Ο τέλειος συγκερασμός είναι ένα ποιοτικό ελαστικό all-season που θα λειτουργεί σε όλους τους καιρούς. Το καινοτόμο Solus HA31 της Kumho είναι μακράν το καλύτερο ελαστικό του είδους μέχρι σήμερα, και ιδανικό για οδηγούς επιβατικών και SUV μοντέλων που αναζητούν ασφάλεια και αξιοπιστία όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
 
Διαθέτει πλευρικά κανάλια για βελτιωμένη απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα, τρισδιάστατες σχισμές (3D sipes) με κυψελοειδή δομή για βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι, κατευθυντική χάραξη πέλματος με τεχνολογία S-SBR για άριστη ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης στο βρεγμένο, οικονομίας καυσίμου και συντελεστή φθοράς και ενισχυμένη κεντρική λωρίδα πέλματος και τακούνια για αποτελεσματικότερο φρενάρισμα.
 
Το HA31 διατίθεται τώρα σε διαστάσεις από 13 έως 18 ιντσών και οι πρόσφατες προσθήκες στη γκάμα καλύπτουν τα περισσότερα SUV που απολαμβάνουν αυξημένη δημοτικότητα στην αγορά της Βρετανίας, καθώς και μία ευρεία γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων. Αντίθετα με τα αποκλειστικά χειμερινά ελαστικά, τα all-season προϊόντα μας κατασκευάζονται για χρήση όλο το χρόνο, επομένως η προμήθειά τους μπορεί να προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε με ένα κλικ εδώ την επίσημη σελίδα των ελαστικών Kumho. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις