Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πάρτε μέρος και εσείς στον μεγάλο διαγωνισμό της Αγοράς Αυτοκινήτου και κερδίστε δωρεάν, ένα σετ επώνυμα ελαστικά για το αυτοκίνητό σας.

Κερδίστε ελαστικά Kumho Tyres

Διαβάστηκε από 23156 αναγνώστες - 3/2/2017

Πάρτε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό και κερδίστε από την Kumho, ένα νέο σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα.


Θέλατε να αλλάξετε ελαστικά αλλά τα οικονομικά σας δεν το επέτερεπαν; Δεν χρειάζεται πλέον να το καθυστερείτε καθώς ο νέος μεγάλος διαγωνισμός του περιοδικού Αγορά Αυτοκινήτου με την ευγενική χορηγία της Kumho Tires σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μια νέα επώνυμη τετράδα ελαστικών.
 

Η διάσταση που θα διατεθεί αφορά μόνο επιβατικά ελαστικά (όχι SUV & VAN) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Τα πέλματα της Kumho που αφορούν επιβατικά ελαστικά είναι τα κάτωθι:
 
  • KU39 ECSTA LE SPORTS
  • HS51 ECSTA
  • KH27 ECOWING
  • KU31 ECSTA SPT
  • HA31 ALL SEASON
Η παραλαβή και η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει στον πιο κοντινό -στον νικητή- τοποθέτη ελαστικών Kumho Tires.
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)
 
Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως τις 27 Φεβρουαρίου και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 28 Φεβρουαρίου.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις