Νέος μεγάλος διαγωνισμός της Αγοράς Αυτοκινήτου με δώρο ένα σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας!

Μεγάλος διαγωνισμός: Λίγο πριν το Πάσχα σας αλλάζουμε ελαστικά

Διαβάστηκε από 42474 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/3/2017

Πάρτε μέρος και εσείς στον μεγάλο διαγωνισμό της Αγοράς Αυτοκινήτου, ο οποίος γίνεται με την ευγενική χορηγία του ομίλου Σαρακάκη ΑΕΒΕ και κερδίστε δωρεάν, ένα σετ επώνυμα ελαστικά Infinity για το αυτοκίνητό σας.

 
   
Πάρτε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό και κερδίστε από την Infinity, ένα νέο σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας. Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στις 3 Απριλίου και θα κάνει με το πασχαλινό του ταξίδι με το αυτοκίνητό του με νέα ελαστικά!
 
Θέλατε να αλλάξετε ελαστικά, αλλά λόγω ανωτέρας βίας το αναβάλετε διαρκώς; Δεν χρειάζεται πλέον να το καθυστερείτε καθώς ο νέος μεγάλος διαγωνισμός του περιοδικού Αγορά Αυτοκινήτου με την ευγενική χορηγία του ομίλου Σαρακάκη σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μια νέα επώνυμη τετράδα ελαστικών Infinity.
 
Η διάσταση που θα διατεθεί αφορά μόνο επιβατικά ελαστικά (όχι SUV & VAN) και η παραλαβή των ελαστικών θα γίνει στο κοντινότερο -στον νικητή- έμπορο ελαστικών Infinity Tires.

Τα πέλματα τα οποία διεκδικουν οι αναγνώστες :
  •          Infinity Ecopioneer
  •          Infinity Ecosis
  •          Infinity Ecomax
  •          Infinity INF 049 (WINTER)
*Σε περίπτωση που εξαντληθεί το απόθεμα θα πρέπει να τοποθετηθεί παραγγελία στον οίκο όπου ο χρόνος αναμονής θα είναι περίπου 3 μήνες.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση).

Tέλος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!) και έτσι απλά μπείτε στην κλήρωση, για μία τετράδα ελαστικών Infinity προσφορά του ομίλου Σαρακάκη ΑΕΒΕ!
 
Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω τηλεφώνου, καθώς και θα αναρτηθεί και στο Autoagora.gr την Δευτέρα 03 Απριλίου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σχετικες Ειδησεις


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων