Η Αγορά Αυτοκινήτου και η Kumho, σας κάνουν δώρο ένα σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας. Κάντε «like» και «share» στο διαγωνισμό μας στο Facebook και διεκδικήστε ένα μοναδικό δώρο.

Διαγωνισμός με δώρο ελαστικά Kumho: Τη Δευτέρα ο νικητής

Διαβάστηκε από 61477 αναγνώστες - 4/11/2016

Λίγες ημέρες έμειναν, αν θέλετε να πάρετε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό και να πάρετε δώρο από την Kumho, ένα νέο σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας. Σπεύσατε μόνο, γιατί τη Δευτέρα βγαίνει ο νικητής.

Η καλύτερη στιγμή για να αλλάξετε λάστιχα στο αυτοκίνητό σας είναι τώρα. Τώρα που τα πρωτοβρόχια ξεπλένουν του δρόμους από τη «βρώμα» του καλοκαιριού, δημιουργώντας συχνά την επικίνδυνη «γλίτσα» στην άσφαλτο. Τώρα που χρειαζόμαστε τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση με το οδόστρωμα.
 
Στην ώρα του, λοιπόν, έρχεται ο νέος διαγωνισμός μας, με την Αγορά Αυτοκινήτου -και την ευγενική χορηγία της Kumho Tires- να σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μια νέα επώνυμη τετράδα ελαστικών.
 
Η διάσταση που θα διατεθεί αφορά μόνο επιβατικά ελαστικά (όχι SUV & VAN) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Τα πέλματα της Kumho που αφορούν επιβατικά ελαστικά είναι τα κάτωθι:
  • KU39 ECSTA LE SPORTS
  • HS51 ECSTA
  • KH27 ECOWING
  • KU31 ECSTA SPT
  • HA31 ALL SEASON
 
Η παραλαβή και η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει στον πιο κοντινό -στον νικητή- τοποθέτη ελαστικών Kumho Tires.
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)
 
Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως 6 Νοεμβρίου και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 7 Νοεμβρίου.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!

Σχετικες Ειδησεις