Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ποιος είναι ο τυχερός που θα κάνει δώρο στο αυτοκίνητό του τα ελαστικά της Kumho;

O νικητής του Διαγωνισμού για τα ελαστικά Kumho

Διαβάστηκε από 5772 αναγνώστες - 7/11/2016

4.126 αναγνώστες μας συμμετείχαν στο διαγωνισμό μας, αλλά μόνο ένας κέρδισε νέα ελαστικά Kumho για το αυτοκίνητό του. Ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός; Τι δώρο σας ετοιμάζουμε για τη συνέχεια;

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο Διαγωνισμός «Κερδίστε τα επόμενά σας ελαστικά Kumho» που διοργάνωσε το περιοδικό Αγορά Αυτοκινήτου, με την ευγενική χορηγία της Kumho Tyre.
 
Σχεδόν 150.000 άνθρωποι ενημερώθηκαν για το Διαγωνισμό, ενώ οι 50.000 από αυτούς διάβασαν αναλυτικά τις ειδήσεις που τον αφορούσαν. Συνολικά λάβαμε 7.356 συμμετοχές από αναγνώστες που επιθυμούσαν να βάλουν νέα λάστιχα στο αυτοκίνητό τους, ενώ έγκυρες ήταν οι 4.126 από αυτές.
 
Ο μεγάλος νικητής είναι ο κος Κουντούρης Γεώργιος από το Πέραμα, ο οποίος χάρη στο περιοδικό Αγορά Αυτοκινήτου και στην Kumho Tyre, την οποία και ευχαριστούμε θερμά, θα βάλει νέα λάστιχα στο όχημά του.
 
Θα ακολουθήσει νέος διαγωνισμός όπου ένας νικητής θα κάνει «καινούριο» το αυτοκίνητό του, βάφοντάς το εξολοκλήρου. Μείνετε συντονισμένοι στην Αγορά Αυτοκινήτου και δεν θα χάσετε…

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις