Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Η γνώμη σας αξίζει … Eλαστικά Goodyear

Η γνώμη σας αξίζει … Eλαστικά Goodyear

Διαβάστηκε από 27394 αναγνώστες - 14/12/2023

Απαντήστε μας σε 5 ερωτήσεις και κερδίστε τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6!
Ποια μάρκα θεωρείτε ότι βγάζει τις περισσότερες βλάβες;
Θα αγόραζες ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Θα αγόραζες Diesel τελευταίας τεχνολογίας το 2024;
Ποιο καύσιμο θεωρείτε πιο ιδανικό για το 2024;
Πηγαίνετε σε συνεργείο αντιπροσωπείας;

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικό δώρο από το Autoagora σε συνεργασία με τη Goodyear

Απαντήστε σε 5 απλές ερωτήσεις για τις προτιμήσεις σας και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για μια τετράδα ελαστικών Eagle F1 Asymmetric 6 της Goodyear.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, εκτός από αυτούς που δουλεύουν στο Αutoagora (και τους συγγενείς πρώτου βαθμού) όπως και από την δωροθέτρια εταιρεία.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 στο Αutoagora και θα του αποσταλεί ενημέρωση στο mail του.
Τα στοιχεία σας δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλον λόγο, ούτε θα κοινοποιηθούν, το ίδιο και οι προτιμήσεις σας.


 
Τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6  

Το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 είναι ένα από τα πιο ιδανικά για το κλίμα της Ελλάδας ελαστικά αφού προσφέρει ασφάλεια σε ζέστη και βροχή, με τα βραβεία του να το πιστοποιούν. Μάλιστα για το 2023 κέρδισε το τίτλο του κορυφαίου ελαστικό από την Autobild, μια διάκριση που έρχεται να προστεθεί σε όλες τις υπόλοιπες που έχει λάβει μέχρι στιγμής. Οι τεχνολογίες Dry Contact και Wet Braking που περιέχει του επιτρέπουν να προσφέρει τη μέγιστη πρόσφυση και εξαιρετικό χειρισμό στον οδηγό, ενώ η ειδικά μελετημένη σύνθεση της γόμας έχει δημιουργηθεί ώστε να διαρκεί περισσότερα χιλιόμετρα, κάτι που έχει αποδεχτεί κι από τα μακροχρόνια τεστ που έχει λάβει μέρος, όπου άντεξε περισσότερο σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μάρκα που υποβλήθηκε στις αντίστοιχες δοκιμές. Εκτός όμως από επιδόσεις, προσφέρει και χαμηλή κατανάλωση, με τη μειωμένη αντίσταση κύλισης και την τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου να το κάνουν ιδανικό και για ηλεκτρικά οχήματα.

Με πάνω από 45 διαθέσιμες διαστάσεις, το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 μπορεί να καλύψει τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς που εφοδιάζονται με ζάντα από 17 έως 22 ιντσών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις