Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Dunlop Sport All Season - Ένα πρωτοποριακό ελαστικό 4 Εποχών

Διαβάστηκε από 9263 αναγνώστες - 10/11/2020

Η Dunlop εισέρχεται στην αγορά ελαστικών 4 εποχών, με ειδική ένδειξη του συμβόλου της νιφάδας χιονιού σε ένα τρίκορφο βουνό (3PMSF) που το καθιστά πιστοποιημένο για χειμερινές συνθήκες.

Η Dunlop ολοκληρώνει την προϊοντική γκάμα της με το ντεμπούτο του Dunlop Sport All Season. Το πρώτο ελαστικό 4 εποχών της μάρκας, που αποδίδει βέλτιστα  σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και προσφέρει εξαιρετικά υψηλή απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένους και ολισθηρούς δρόμους.
 
«Το Dunlop Sport All Season είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε ήπιες χειμερινές συνθήκες», δήλωσε ο Mike Rytokoski, Chief Marketing Officer, Europe at Goodyear, «πλήρως πιστοποιημένο με την ειδική σήμανση 3PMSF, το Sport All Season μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες σε υγρό, στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα».
 
Η Dunlop, μέρος του χαρτοφυλακίου των εμπορικών σημάτων της Goodyear, επωφελήθηκε από την κορυφαία τεχνογνωσία της εταιρείας, για την είσοδό της στην κατηγορία ελαστικών 4 εποχών. Εφευρέτης των 4 εποχών ελαστικού, η Goodyear κυκλοφόρησε πρόσφατα το Vector 4 Seasons Gen-3, άξιο διάδοχο του Vector 4 Seasons Gen-2 – το  ελαστικό για κάθε εποχή με τις περισσότερες διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη μάρκα.
 
Το Dunlop Sport All Season συνδυάζει μοναδικά ένα σχεδιασμό με λωρίδες πέλματος , καθώς και τρία άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά.


 
Χάρη στην κατασκευή sport-lock, το ελαστικό προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό σε στεγνό οδόστρωμα. Μια υβριδική τεχνολογία επικάλυψης των ελαστικών διατηρεί τις υψηλές σπορ επιδόσεις στις στροφές, προσφέροντας καλύτερη σταθερότητα.
 
Το πέλμα aqua-eject προσφέρει εξαιρετική επίδοση απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Οι διαμήκεις αυλακώσεις και οι ακτινικές άκρες παρέχουν μεγαλύτερη επαφή με το οδόστρωμα, επιταχύνοντας την απομάκρυνση του νερού από την επιφάνεια επαφής.
 
Τέλος, το Dunlop Sport All Season διαθέτει το μείγμα πέλματος Weather- Flex που προσφέρει βελτιστοποιημένη απόδοση σε οποιαδήποτεθερμοκρασία και οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Η καινοτόμος σύνθεσή του ελαστικού ενεργοποιεί την ελαστικότητα της γόμας σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
 

Το Dunlop Sport All Season διαθέτει μια σειρά 31 κωδικών και είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, με ελαστικά 14 έως 18 ιντσών.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις