Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Goodyear και Dunlop: Κάρτα επιβράβευσης αξίας έως 80 ευρώ!

14/4/2021

Σε ανοιξιάτικη διάθεση η Goodyear Hellas ανακοινώνει την προωθητική ενέργεια Goodyear2Win & Dunlop2Win η οποία θα είναι σε ισχύ από τις 15 Απρίλιου έως και 15 Μαΐου 2021.

Η Goodyear, επιθυμώντας να ανταμείψει ακόμα μια φορά τους καταναλωτές, προσφέρει τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αγορά νέων ελαστικών Goodyear ή Dunlop με μία prepaid card αξίας έως €80. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop από 16 ίντσες και πάνω, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια prepaid card αξίας έως €80.

Το κάθε σετ ελαστικών θα πρέπει να έχει διαστάσεις από 16 ίντσες και πάνω ενώ η ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV, 4x4 ελαστικών. O  κάθε καταναλωτής, κατόπιν της επίσκεψής του σε ένα κατάστημα του επίσημου δικτύου μεταπωλητών Goodyear ή Dunlop, κι εφόσον έχει πραγματοποιήσει αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις προαναφερόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του μέσω της φόρμας ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ PREPAID CARD στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr, ώστε να λάβει την prepaid card.



Η συγκεκριμένη κάρτα που θα προσφέρεται σε κάθε καταναλωτή, εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν: 16 ίντσες: €20, 17 ίντσες: €30, 18-20, ίντσες: 50€, 21" ίντσες και πάνω: 80€), το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε κατάστημα που διαθέτει POS και δέχεται mastercard.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την ενέργεια στο www.goodyear2win.gr  και στο www.dunlop2win.gr.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις