Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Η YOKOHAMA ηγέτιδα βιομηχανία σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας

18/12/2020

Τα ελαστικά YOKOHAMA με βαθμολογία "A" στην Λίστα Κλιματικής Αλλαγής του CDP για το 2020

Η YOKOHAMA αναγνωρίστηκε για μια ακόμα φορά ως ηγέτιδα βιομηχανία σε θέματα εταιρικής βιωσιμότητας,  από τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό CDP. Συγκεκριμένα, στις 8 Δεκεμβρίου, ο CDP κατέταξε την  YOKOHAMA στην πολυπόθητη Α κατηγορία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές της για μείωση των εκπομπών, μετριασμό των κλιματικών κινδύνων και ανάπτυξη της οικονομίας χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, σύμφωνα και με τις απαντήσεις της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο κλιματικής αλλαγής του CDP για το 2020, στο οποίο ανταποκρίθηκαν περισσότερες από 5.800 εταιρείες παγκοσμίως. Φέτος, είναι η τρίτη φορά που η YOKOHAMA συμπεριλαμβάνεται στην λίστα Α, μετά την επιλογή της το 2016 και το 2019.
 
Ο CDP είναι ένα παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ωθεί τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, να προστατεύσουν τους υδάτινους πόρους και να προστατεύσουν τα δάση. Χάρη στην μόχλευση επενδυτικών και καταναλωτικών πόρων, ο οργανισμός παρακινεί τις εταιρείες να αποκαλύψουν και να διαχειριστούν τις περιβαλλοντικές τους επιπτώσεις. Η πλατφόρμα του CDP είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές πληροφοριών παγκοσμίως, ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις οδηγούν στην περιβαλλοντική αλλαγή.
 


Το μεσοπρόθεσμο σχέδιο GD2020 της YOKOHAMA έχει ορίσει τις δραστηριότητες ΕΚΕ ως σημαντική στρατηγική διαχείρισης. Κατά συνέπεια, οι εταιρείες του Ομίλου προσπαθούν να δημιουργήσουν αξία μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διεξάγονται λαμβάνοντας υπόψη το παγκόσμιο περιβάλλον και την κοινωνική συμβολή. Εκτός από τις δραστηριότητες που προωθούν τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και την αειφόρο προμήθεια φυσικού καουτσούκ, οι δραστηριότητες του Ομίλου που συμβάλλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος της γης περιλαμβάνουν την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, την εγκατάσταση εξαιρετικά αποδοτικού εξοπλισμού και τη συγκρότηση διεξοδικών προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Οι δραστηριότητες που επικεντρώνονται στις κοινωνικές εισφορές περιλαμβάνουν διάφορες εθελοντικές δραστηριότητες από υπαλλήλους του Ομίλου και δωρεές από το Ταμείο YOKOHAMA Magokoro, που συνεπικουρείται από τους εργαζόμενους, για την υποστήριξη δράσεων αντιμετώπισης καταστροφών και λοιπών συναφών ενεργειών,  στο πλαίσιο μη κερδοσκοπικών οργανώσεων.
 
Εκτός των παραπάνω, η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις