Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κληρώθηκε ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού ελαστικών από την Αγορά Αυτοκινήτου! Μήπως είσαι εσύ;

20/12/2017

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο 6ος διαγωνισμός της χρονιάς για ελαστικά από την Αγορά Αυτοκινήτου. Διαβάστε εδώ τον μεγάλο τυχερό που θα έχει έναν ακόμη λόγο να χαρεί αυτά τα Χριστούγεννα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο 6ος διαγωνισμός της χρονιάς για ελαστικά από την Αγορά Αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεπέρασε σε απήχηση τις 200.000 και σας ευχαριστούμε θερμά για τις πάνω από 4.000 συμμετοχές.

Εκτός από όλους εσάς που δίνετε δυναμικό παρών σε όλους τους διαγωνισμούς , να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας και την εταιρία Σαρακάκη ΑΕΒΕ που διέθεσε τα πολύ ποιοτικά ελαστικά των μαρκών Infinity και Kumho, μοιράζοντας χαμόγελα σε 6 οικογένειες μέσα σε έναν χρόνο.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, σήμερα ανακοινώνεται ο μεγάλος νικητής. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση λοιπόν είναι ο:
 
κ.Χαρίλαος Μαργαρίτης από το Καρπενήσι.

Ο κ.Μαργαρίτης λοιπόν θα χαρεί μία τετράδα καινούργιων ελαστικών, μάρκας Infinity  ενώ η παραλαβή των ελαστικών θα γίνει στο κοντινότερο –σε αυτόν- έμπορο ελαστικών Infinity Tires.

*Σε περίπτωση που εξαντληθεί το απόθεμα θα πρέπει να τοποθετηθεί παραγγελία στον οίκο όπου ο χρόνος αναμονής θα είναι περίπου 3 μήνες.
 

Ο σημερινός νικητής έρχεται να προστεθεί σε μία λίστα γεμάτη νικητές, η οποία συμπληρώνεται καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Από το νέο έτος έρχονται πολλοί νέοι διαγωνισμοί και δώρα για όλους εσάς που μας στηρίζεται τόσα χρόνια και μας κρατάτε στη κορυφή ως το το Νο1 μηνιαίο περιοδικό για αγορά αυτοκινήτου!

Καλές γιορτές σε όλους και καλά Χριστούγεννα!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις