Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Νέο Bridgestone Turanza 6 με ασυναγώνιστη απόδοση στη βροχή

Νέο Bridgestone Turanza 6 με ασυναγώνιστη απόδοση στη βροχή

Διαβάστηκε από 5242 αναγνώστες - 6/2/2023

Το νέο Bridgestone Turanza 6, που κατασκευάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες και τις προσδοκίες των οδηγών, επιτυγχάνει την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο, κορυφαία χιλιομετρική απόδοση και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου/ενέργειας.

Νέο ελαστικό από τη Bridgestone

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και τις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας, παρουσιάζει το νέο θερινό ελαστικό τουρισμού – το  Bridgestone Turanza 6. Το κορυφαίο ελαστικό προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο με σκοπό να κρατήσει τους οδηγούς ασφαλείς στο δρόμο, ενώ παρέχει επίσης ενισχυμένη βιωσιμότητα μέσω της κορυφαίας χιλιομετρικής απόδοσης και της βελτιωμένης απόδοσης καυσίμου/ενέργειας. Το νέο Bridgestone Turanza 6 προσφέρει στους οδηγούς την ικανότητα του ελέγχου και την αυτοπεποίθηση σε αγχωτικές και απρόβλεπτες συνθήκες, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας βροχερής ημέρας.
 
Σύμφωνα με δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD, το Bridgestone Turanza 6 υπερέχει των ανταγωνιστών του στον τομέα «καλύτερη στην κατηγορία απόδοση σε βρεγμένο». Αυτός ο τομέας περιλαμβάνει την καλύτερη απόδοση στους ελιγμούς στις στροφές και την εξαιρετική απόδοση σε ευθεία γραμμή. Το Bridgestone Turanza 6 επιτυγχάνει επίσης την καλύτερη στην κατηγορία της Ευρωπαϊκής Ετικέτας διαβάθμιση «A» στην πρόσφυση σε βρεγμένο για όλες τις διαστάσεις.
 
Εκτεταμένη έρευνα καταναλωτών που διεξήχθη από την Bridgestone σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των οδηγών έδειξε ότι το 86% των οδηγών αναφέρουν την «απόδοση σε βρεγμένο οδόστρωμα» ως μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους κατά την αγορά ενός ελαστικού και παράλληλα τη βροχή και τις συνθήκες οδήγησης σε βρεγμένο οδόστρωμα ως μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο δρόμο. Με την καλύτερη στην κατηγορία απόδοση στο βρεγμένο, το Bridgestone Turanza 6 ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των οδηγών και τους βοηθά να διατηρούν την ασφάλειά τους στο δρόμο ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ νερό – υποστηρίζοντας τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της Bridgestone για οδική ασφάλεια.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Βιώσιμη απόδοση που επιτυγχάνεται από τεχνολογίες αιχμής ελαστικών

Η ασφάλεια δεν είναι ο μόνος τομέας απόδοσης του νέου Bridgestone Turanza 6. Το καινούριο κορυφαίο ελαστικό της Bridgestone προσφέρει κορυφαία χιλιομετρική απόδοση, με βελτίωση 22% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, Turanza T005, το οποίο παραμένει νικητής στις δοκιμές. Το Bridgestone Turanza 6 παρέχει επίσης βελτιωμένη απόδοση καυσίμου ή εκτεταμένη εμβέλεια μπαταρίας (ανάλογα με τον τύπο του οχήματος), παρέχοντας μείωση της αντίστασης κύλισης κατά 4% σε σχέση με τον προκάτοχό του και προσφέροντας την καλύτερη στην κατηγορία της Ευρωπαϊκής Ετικέτας διαβάθμιση «A» στην αντίσταση κύλισης σε επιλεγμένες διαστάσεις. Αυτό υποστηρίζεται από μία αεροδυναμική ζάντα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την αντίσταση του αέρα στο ελαστικό κατά την οδήγηση.
 
Το Bridgestone Turanza 6 προέκυψε μέσα από την εφαρμογή πολλών πρωτοποριακών τεχνολογιών, με διάφορες καινοτομίες ως προς τον σχεδιασμό του πέλματος, την σύνθεση της γόμας και την κατασκευή, που ενισχύουν τις δυνατότητες απόδοσής του. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι βιώσιμες τεχνολογίες αιχμής TECHSYN και ENLITEN - δύο τεχνολογίες που παρέχουν την καλύτερη απόδοση ελαστικών στην κατηγορία, με μια σταδιακή αλλαγή προς τη βιωσιμότητα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο τεχνολογίες συνδυάζονται σε ένα Bridgestone ελαστικό για την αγορά της αντικατάστασης.
  
Ως εταιρεία βιώσιμων λύσεων, η Bridgestone εξελίσσει συνεχώς τις διαδικασίες Έρευνας & Ανάπτυξης, που διαθέτει, για να γίνει πιο αποτελεσματική και βιώσιμη. Για παράδειγμα, το νέο Bridgestone Turanza 6 αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Εικονικής Εξέλιξης Ελαστικών της Bridgestone. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία και τη δοκιμή μιας ψηφιακής έκδοσης ενός υπό ανάπτυξη ελαστικού, βοηθώντας την Bridgestone να προβλέψει την απόδοσή του σε διαφορετικές συνθήκες πριν μπει στη διαδικασία παραγωγής πρωτότυπων ελαστικών. Στη διαδικασία της ανάπτυξης, αυτή η βιώσιμη προσέγγιση οδηγεί σε εξοικονόμηση πρώτων υλών και εκπομπών CO2 κατά 21%, ενώ παράλληλα μειώνονται 60.000 χιλιόμετρα και 7,7 τόνοι CO2 από δοκιμές σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις