Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα Yokohama Geolandar κέρδισαν βραβείο Good Design

27/1/2021

Η βιομηχανία ελαστικών Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το "GEOLANDAR CV G058", ένα ελαστικό της κατηγορίας grand touring για crossover SUVs, ήταν ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Good Design του Chicago Athenaeum 2020, που ανακηρύχτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

O θεσμός των βραβείων Good Design του Chicago Athenaeum που  ιδρύθηκε το 1950, είναι ο αρχαιότερος και ο πιο διάσημος στον τομέα του σχεδιασμού παγκοσμίως και διοργανώνεται από το Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. Τα υποψήφια προϊόντα κρίνονται από ειδικούς που τα αξιολογούν υπό το πρίσμα πολλών και διαφορετικών παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της χρήσης νέων τεχνολογιών, των υλικών και των λειτουργιών τους. Το 2020, το βραβείο Good Design απονεμήθηκε σε περισσότερα από 900 προϊόντα και γραφικά σχέδια, με συμμετοχές άνω των 47 χωρών,  καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αγαθά που σχετίζονται με τη μεταφορά και τον ιατρικό εξοπλισμό.
 
Το "GEOLANDAR CV G058" είναι ένα ελαστικό grand touring που προσφέρει άνετη κύλιση σε μεγάλες αποστάσεις, καθώς και σε δρόμους της πόλης. Εκτός από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις επιδόσεις ενός ελαστικού αυτής της κατηγορίας, όπως η ασφάλεια και ο χαμηλός θόρυβος κύλισης, ο σχεδιασμός του ελαστικού συμβάλλει στην εξαιρετική αντοχή στη φθορά και στην καλύτερη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, το "GEOLANDAR CV G058" είναι πιστοποιημένο στην κατηγορία  M + S (λάσπη & χιόνι), γεγονός που επιβεβαιώνει την αξιοπιστία του και σε αυτές τις συνθήκες οδήγησης.
Τα ελαστικά Yokohama προσφέρουν αξιόπιστα ελαστικά, όπως αυτά της σειράς GEOLANDAR, που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις με διακριτικό, εντυπωσιακό σχεδιασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019, δύο ακόμα προϊόντα της σειράς GEOLANDAR,  το ελαστικό GEOLANDAR X-CV για SUV crossover υψηλών επιδόσεων και το ελαστικό GEOLANDAR X-AT για SUV και pickup φορτηγά, απέσπασαν το βραβείο Good Design του  Athenaeum Chicago.
 
Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά YOKOHAMA, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις