Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

To Blizzak LM005, Bridgestone το καλύτερο στην κατηγορία του

14/10/2020

To Blizzak LM005 της Bridgestone αξιολογήθηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία του σε δοκιμή χειμερινών ελαστικών από την ADAC 2020.

Η ADAC, η μεγαλύτερη λέσχη αυτοκινήτου στην Ευρώπη έδωσε στο Blizzak LM005 την καλύτερη βαθμολογία από όλα τα ελαστικά της δοκιμής. Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη διάκριση ανάμεσα σε πολλά βραβεία που έχει κερδίσει το κορυφαίο χειμερινό ελαστικό της Bridgestone. Το Blizzak LM005 είναι το πρώτο χειμερινό ελαστικό που επιτυγχάνει διαβάθμιση A στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, στην κατηγορία πρόσφυση σε βρεγμένο στο πλήρες διαστασιολόγιο του.

Το κορυφαίο προϊόν της Bridgestone για την χειμερινή περίοδο, το Blizzak LM005, είναι ο νικητής της δοκιμής χειμερινών ελαστικών 2020 της ADAC. Σχεδιασμένο για να παρέχει στους οδηγούς εξαιρετικό έλεγχο και ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες, το Blizzak LM005 εντυπωσίασε σε όλες τις χειμερινές συνθήκες οδοστρώματος με την ισορροπημένη απόδοσή του σε στεγνό και χιονισμένο οδόστρωμα και τον χειρισμό στο βρεγμένο.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι εμπειρογνώμονες της ADAC, της μεγαλύτερης λέσχης αυτοκινήτου στην Ευρώπη, έδωσαν στο Blizzak LM005 μια συνολική βαθμολογία 2,0 - την καλύτερη βαθμολογία από όλα τα ελαστικά της δοκιμής – απονέμοντας του τον τίτλο του νικητή στην κατάταξη των 15 ελαστικών που συμμετείχαν στη δοκιμή.

Προηγμένη τεχνολογία για αξιόπιστη απόδοση

Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και οι επιδόσεις του Bridgestone Blizzak LM005 είναι το αποτέλεσμα της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας στον τομέα των ελαστικών.

Το ελαστικό κατασκευάζεται με την σύνθεση γόμας Nano Protech™ της Bridgestone, η οποία έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο προκειμένου να κρατήσει το ελαστικό μαλακό στις χαμηλές θερμοκρασίες για μέγιστη έλξη και να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του στο βρεγμένο και χιονισμένο οδόστρωμα. Έχει επίσης σχεδιαστεί με έναν μοναδικό σχεδιασμό πέλματος σε ζιγκ-ζαγκ για την ενίσχυση της απομάκρυνσης του νερού και τη βελτίωση της πρόσφυσης στο δρόμο. Η συνέργεια μεταξύ αυτών των χαρακτηριστικών έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, με το LM005 να γίνεται το πρώτο χειμερινό ελαστικό που επιτυγχάνει διαβάθμιση A στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, στην κατηγορία πρόσφυση στο βρεγμένο για το πλήρες διαστασιολόγιο του.
 
Με χαμηλή αντίσταση κύλισης και κατανάλωση καυσίμου, καθώς και χαμηλά επίπεδα  θορύβου ελαστικών και οδοστρώματος, το Blizzak LM005 αποτελεί επίσης μια περισσότερο βιώσιμη επιλογή για τους πελάτες. Το ενεργειακά αποδοτικό ελαστικό όχι μόνο ωφελεί τον οδηγό όσον αφορά την χιλιομετρική απόσταση και την εξοικονόμηση κόστους, αλλά επίσης συμβάλλει στην απελευθέρωση λιγότερων εκπομπών αερίων. Αυτά τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά αναγνωρίστηκαν από την ADAC, η οποία απένειμε στο Blizzak LM005 εξαιρετικές βαθμολογίες για τη χαμηλή αντίσταση κύλισης και την κατανάλωση καυσίμου.


Στο επίκεντρο οι ανάγκες των πελατών

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του Blizzak LM005, η Bridgestone πραγματοποίησε έρευνα σε 20.000 οδηγούς σε όλη την Ευρώπη σχετικά με τις απαιτήσεις τους από ένα premium χειμερινό ελαστικό touring και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή χρήση. Τα ευρήματα ήταν ξεκάθαρα: περιμένουν ένα ελαστικό που να συνδυάζει άριστο έλεγχο στο βρεγμένο με στιβαρή απόδοση στο χιόνι και τον πάγο. Το Blizzak LM005 της Bridgestone πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις, με εξαιρετικό φρενάρισμα στο χιόνι και σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, και έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία σε ανεξάρτητες δοκιμές το 2019.

To ελαστικό Blizzak LM005 της Bridgestone έλαβε μέρος στις δοκιμές της ADAC σε ένα VW Golf GTI σε διάσταση 205/55 R16, μία διάσταση, με πολλές εφαρμογές σε πολλά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων στην αγορά.
Το Blizzak LM005 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε 171 διαστάσεις για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV / 4x4 με διάσταση ζάντας από 14 έως 22 ίντσες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία DriveGuard Run Flat της Bridgestone έχει ενσωματωθεί σε 24 διαστάσεις υψηλής ζήτησης (από 16 έως 18 ίντσες) του Blizzak LM005 για την αντιμετώπιση αιφνίδιας βλάβης του ελαστικού, επιτρέποντας στον οδηγό και το όχημά του να συνεχίσει να οδηγεί μέχρι και 80 χλμ με μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ / ώρα, σε περίπτωση διάτρησης.

Σχολιάζοντας το τελευταίο βραβείο που κατέκτησε το Blizzak LM005 της Bridgestone, ο Stefano Parisi, Περιφερειακός Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Bridgestone EMIA, Νοτίου Περιφέρειας δήλωσε: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, ειδικά καθώς αναγνωρίζει το έργο της εξαιρετικής ομάδας μας πάνω στην έρευνα και την ανάπτυξη. Το συνολικό αποτέλεσμα, και το ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα της δοκιμής, που σχετίζεται με την ασφάλεια σε βρεγμένο οδόστρωμα, υπογραμμίζει επίσης τα πολύ θετικά σχόλια που έχουμε ήδη λάβει από πολλούς εμπορικούς συνεργάτες και οδηγούς σχετικά με το χειμερινό μας ελαστικό.

 Με το LM005, προσφέρουμε ένα premium προϊόν υψηλής απόδοσης που αξιόπιστα και αποτελεσματικά υποστηρίζει τους οδηγούς να διατηρήσουν τον έλεγχο στις καθημερινές προκλήσεις της χειμερινής οδήγησης. Η ετυμηγορία των δοκιμών από τους επαγγελματίες της ADAC ενισχύει τη στρατηγική μας εστίαση στην τεχνολογία, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα σε συνεχή ανάπτυξη των βασικών ελαστικών μας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις