Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Volkswagen ID.3 φέρνει τη νέα εποχή εξοπλισμένο με ελαστικά Goodyear

5/11/2020

Η Goodyear εξοπλίζει το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο Volkswagen ID.3 με θερινά και χειμερινά ελαστικά σε διαστάσεις 18,19 και 20 ιντσών.

Η Volkswagen κυκλοφόρησε το νέο της μοντέλο Volkswagen ID.3, το πρώτο όχημα του γερμανικού κατασκευαστή που είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτροκίνητο. Σύμφωνα με την Volkswagen, το συγκεκριμένο μοντέλο σηματοδοτεί την «αρχή μιας νέας εποχής,η οποίαβασίζεται στην ηλεκτροκίνηση».
Το ID.3 βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, τη νέα 100% ηλεκτρική πλατφόρμα του Volkswagen Group, η οποία αναμένεται να οδηγήσει στην παραγωγή και άλλων μοντέλων στοκοντινό μέλλον.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Volkswagen επέλεξε να εξοπλίσει το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο με ελαστικά Goodyear», δήλωσε ο Hans Vrijsen, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΕ της Goodyear EMEA, «Η Goodyear έχει δεσμευτεί να αναπτύξει προϊόντα που προσφέρουν την απόδοση που απαιτούν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Συνεργαζόμαστε με όλους τους κύριους κατασκευαστές αυτοκινήτων για την ηλεκτρική και υβριδική τεχνολογία και τα μισά ελαστικά πρώτων τοποθετήσεων που κατασκευάζουμε στην Ευρώπη προορίζονται για ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα.

Το νέο Volkswagen ID.3, το οποίο τώρα παραδίδεται σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη, θα είναι εξοπλισμένο μετα θερινά ελαστικά Goodyear EfficientGrip Performance σε διαστάσεις 215/55 R18, 215/50 R19 και 215/45 R20, αλλά και με τα χειμερινά ελαστικά UltraGrip Performance και UltraGrip Performance+, σε διαστάσεις 215/55 R18 και 215/50 R19.

Τα ελαστικά που τοποθετούνται ως αρχικός εξοπλισμός στο Volkswagen ID.3 ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά πρότυπα του διάσημου Γερμανικού κατασκευαστή αυτοκινήτων χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, που ταιριάζουν απόλυτα στις προδιαγραφές της ηλεκτροκίνησης.
Τεχνικές Προδιαγραφές

Τα ελαστικά EfficientGrip Performance της Goodyear είναι ηγέτες στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων. Χαρακτηρίζονται από υψηλή χιλιομετρική απόδοση και υψηλή απόδοση φρεναρίσματος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.
 
Μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στα συγκεκριμένα ελαστικά να παρέχουν αυτήν την εξαιρετική απόδοση. Η υψηλή ελαστικότητα και ευελιξία του πέλματος βοηθά στη μείωση της φθοράς. Η λιγότερο άκαμπτη σύνθεση διευκολύνει την κάμψη σε στεγνό οδόστρωμα, η οποία σε συνδυασμό με έναν μεγαλύτερο αριθμό από εσοχές βοηθά στην απομάκρυνση του νερού σε βρεγμένο οδόστρωμα. Τα μεγαλύτερα τακούνια αυξάνουν την ακαμψία στις στροφές, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη σταθερότητα γιαελιγμούς έκτακτης ανάγκηςσε στεγνό οδόστρωμα.

Η σειρά UltraGrip Performance παρέχει καλύτερο φρενάρισμα και πρόσφυση στους οδηγούς που αναζητούν τη μέγιστη απόδοσησε χειμερινές συνθήκες. Η συγκεκριμένησειρά ελαστικών σχεδιάστηκε για αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, για να ενισχύσει και να βελτιώσει την απόδοσή τους σεβρεγμένο, στεγνό οδόστρωμα αλλά και στον πάγο ή το χιόνι χάρη σε δύο βασικές τεχνολογίες.

Αρχικά, χάρη στην τεχνολογία Traction Protect, που περιλαμβάνει μία νέα ρητίνη, βελτιώνονται οι δυνατότητες παραμόρφωσης και αναμόρφωσης του ελαστικού. Αυτό επιτρέπει τη βελτίωση των δυνάμεων πέδησης, δίνοντας στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα καλύτερης πρόσφυσης. Στη συνέχεια, η τεχνολογία WinterGrip αποτελείται από μία καινοτόμο σύνθεση που προσφέρει μεγαλύτερη ελαστικότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες, αυξάνοντας έτσι την πρόσφυση τόσο στο χιόνι όσο και στον πάγο.
Τα ελαστικά που είναι τοποθετημένα στο Volkswagen ID.3 διαθέτουν επιπλέον την τεχνολογία SealTech, μια τεχνολογία στεγανοποίησης που είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία για τις δυνατότητες εκτεταμένης μετακίνησης από την Goodyear.

Η SealTech "σφραγίζει" τρυπήματα στην περιοχή του πέλματος διαμέτρου έως 5 χιλιοστών, παρέχοντας εξαιρετική καιισορροπημένη οδηγητική απόδοση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις