Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Yokohama: Νέα μονάδα για δοκιμές σε πάγο

26/3/2021

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία μιας νέας μονάδας ψύξης στην εσωτερική εγκατάσταση δοκιμών, σε επιφάνεια πάγου, στο κέντρο δοκιμών ελαστικών του Χοκάιντο.

Με μήκος περίπου 100 μέτρα, η μονάδα ψύξης είναι μια από τις μεγαλύτερες του είδους της στην Ιαπωνία. Επιτρέπει τη ρύθμιση της θερμοκρασίας της επιφάνειας πάγου μεταξύ –10 °C και 0 °C, σε θερμοκρασία δωματίου 5 °C. Η πρόσφατα ενισχυμένη εγκατάσταση υποστηρίζει τις δοκιμές ελαστικών χιονιού, σε αξιόπιστες ακριβείς θερμοκρασίες. Επιπλέον, η νέα εγκατάσταση προσφέρει στην Yokohama μια νέα ικανότητα δοκιμών σε πάγο,  στις αρχές του χειμώνα. Αυτό επιμηκύνει την εποχική περίοδο κατά την οποία η ιαπωνική βιομηχανία ελαστικών μπορεί να πραγματοποιήσει δοκιμές πέδησης σε πάγο, διευρύνοντας παράλληλα  και τον χρόνο Έρευνας και Ανάπτυξης. Κατά συνέπεια, η Yokohama μπορεί  να φέρει εις πέρας ένα πολύ διευρυμένο πεδίο δοκιμών στην επιφάνεια πάγου για ελαστικά χιονιού χωρίς καρφιά, για  ελαστικά με καρφιά, καθώς  και  για ελαστικά all-season.

Το Κέντρο Δοκιμών Ελαστικών του Χοκάιντο άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2015 για να επεκτείνει την ικανότητα δοκιμών ελαστικών της Yokohama, σύμφωνα με την στρατηγική της για παγκόσμια επέκταση των δραστηριοτήτων της  και για να εισαγάγει πιο εξελιγμένες μεθόδους αξιολόγησης. Αυτή η στρατηγική απαιτούσε ολοένα και πιο προηγμένες δοκιμές για έναν αυξανόμενο αριθμό χειμερινών ελαστικών. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, η Yokohama δοκιμάζει χειμερινά ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα, όπως  και για φορτηγά και λεωφορεία. Δοκιμάζει επίσης καλοκαιρινά ελαστικά,  από την  εαρινή έως και την φθινοπωρινή περίοδο. Η Yokohama εγκαινίασε την εσωτερική εγκατάσταση για δοκιμές στην επιφάνεια του πάγου τον Ιανουάριο του 2018,  για να δοκιμάσει χειμερινά ελαστικά σε επακριβώς ελεγχόμενες θερμοκρασίες επιφάνειας.
 


Εκτός από το Κέντρο δοκιμών ελαστικών του Χοκάιντο, η Yokohama διαθέτει και ένα Κέντρο δοκιμών ελαστικών στην Σουηδία, για χειμερινά ελαστικά. Το κέντρο δοκιμών του Χοκάιντο χειρίζεται τις δοκιμές για μια παγκόσμια γκάμα χειμερινών ελαστικών, ενώ το σουηδικό κέντρο διεξάγει πρόσθετες δοκιμές για να επιβεβαιώσει την καταλληλότητα και την απόδοση των προς πώληση ελαστικών στην ηπειρωτική Ευρώπη, τη Ρωσία και τη Βόρεια Ευρώπη.
 
Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά YOKOHAMA, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις