Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΟΛΟ το περιοδικό ΔΩΡΕΑΝ στο tablet σας

Διαβάστηκε από 26567 αναγνώστες - 8/3/2016

Το Νο1 μηνιαίο περιοδικό για αγορά αυτοκινήτου τώρα και σε ΝΕΟ εντυπωσιακό format για tablet. Γρήγορο – Εύχρηστο – Μοντέρνο !

Στο νέο ηλεκτρονικό περιοδικό της Αγοράς Αυτοκινήτου για tablet:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το ξεφυλλίσετε

Δοκιμάζουμε το νέο Honda HR-V: το μοντέλο που δημιούργησε την κατηγορία των compact crossovers. Επανέρχεται δυναμικά και η Mercedes A200 Motorsport Edition, η συλλεκτική έκδοση της A-Class με την οποία η Mercedes γιορτάζει το πρωτάθλημα στην F1.

Οδηγούμε το νέο Audi A4 που είναι εξοπλισμένο με άφθονη τεχνολογία και για πρώτη φορά με 1400άρη κινητήρα 150 ίππων και το νέο Toyota Prius και ανακαλύπτουμε πως θα είναι τα υβριδικά μοντέλα στο …μέλλον.

Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Giulietta 1,6 JTDM-2 με τον νέο κινητήρα των 120 ίππων που είναι γεννημένη για να στρίβει, το Citroen C3 με τον μικρό 1200άρη κινητήρα των 82 ίππων, που σε κερδίζει με την ευχρηστία του, το Peugeot 308, με τον βραβευμένο κινητήρα PureTech των 110 ίππων, που αποτελεί μια εξαιρετική οικογενειακή πρόταση και το 1000άρι VW Polo με τους 110 ίππους, που είναι σβέλτο και ευχάριστο οδηγικά.

Αγωνία τέλος: η νέα Mercedes SLK λέγεται SLC και θα είναι στην χώρα μας πριν το καλοκαίρι. Μάθετε τα πάντα γιΆ αυτήν στην Αγορά Αυτοκινήτου. 

Αφιέρωμα best Seller Ελαστικά: Ότι πρέπει να ξέρετε για ελαστικά αυτοκινήτων και πώς να επιλέξετε, 

Αγορά Αυτοκινήτου: διαβάστε την με ένα κλικ ΕΔΩ 

Κάντε Like ΕΔΩ για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα το περιοδικό .

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις