Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Bridgestone Turanza 6: Παραμείνετε ασφαλής ακόμα και στη βροχή
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Bridgestone Turanza 6: Παραμείνετε ασφαλής ακόμα και στη βροχή

Διαβάστηκε από 14141 αναγνώστες - 9/3/2023

Το νέο Bridgestone Turanza 6 καταφέρνει να συγκεντρώνει όλα τα θετικά στοιχεία που χρειάζεται ένας οδηγός. Κορυφαίο κράτημα, ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα, μεγάλη χιλιομετρική ζωή και οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 3 από τα πλεονεκτήματα που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Νέο Turanza 6, κορυφαίες επιδόσεις για πολλά χλμ χωρίς θόρυβο!

Η Bridgestone έχει χαράξει τη δική της ιστορία και έχει προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό μερικά από τα κορυφαία ελαστικά που έχουν κυκλοφορήσει. Τώρα στη γκάμα της προστέθηκε ακόμα ένα λάστιχο που αξίζει τη προσοχή του κοινού, μιας και  συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία των 92 χρόνων ιστορίας της εταιρείας. Το νέο Turanza 6 είναι ένα σύγχρονο ελαστικό, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τελευταίας γενιάς υλικά, που σέβεται τον οδηγό και το περιβάλλον. Μάλιστα αν και βρίσκεται μόνο ένα μήνα στα «ράφια» έχει ήδη ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, αφού σύμφωνα με διεθνείς δοκιμές προσφέρει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του σε βρεγμένο οδόστρωμα, προσφέροντας ασφάλεια στους επιβάτες σε όλες τις συνθήκες.

Κοινοποίησέ το »

Τεχνολογίες αιχμής με επίκεντρο την ασφάλεια του ανθρώπου

Η βελτιωμένη χημική του σύνθεση σε συνδυασμό με τη έξυπνη σχεδίαση του πέλματος επιτρέπουν το άμεσο «διώξιμο» του νερού, βελτιώνοντας το χειρισμό του οχήματος και αυξάνοντας την πρόσφυση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο ανεξάρτητος οργανισμός TÜV SÜD μετά από δοκιμές διαρκείας το ανέδειξε στο κορυφαίο ελαστικό για βρεγμένο οδόστρωμα ανάμεσα σε ισχυρά ονόματα του κόσμο των ελαστικών. 
 
Επίσης  το ενισχυμένο πέλμα του χάρη στις  τεχνολογίες αιχμής που εφοδιάζεται, αυξάνει τη ζωή του ελαστικού έως και 22% σε σχέση με τον προκάτοχο του,  παρέχοντας πολύ καλή χιλιομετρική απόδοση που μακροπρόθεσμα εξοικονομεί στους κατόχους των οχημάτων που θα το εμπιστευτούν χρήμα και χρόνο.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών

Το Bridgestone Turanza 6 είναι ένα από τα λίγα ελαστικά που συνδυάζουν με μαεστρία την καλή απόδοση με την οικονομία καυσίμου. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία της εταιρείας RimGuard, η οποία προστατεύει το ελαστικό από την παραμόρφωση και την ίδια στιγμή μειώνει την αντίσταση κύλισης. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της κατανάλωσης  καυσίμου στους θερμικούς κινητήρες και η αύξηση της αυτονομίας στα ηλεκτρικά οχήματα. Μάλιστα για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν μαζί οι τεχνολογίες TECHSYN και ENLITEN που έχει αναπτύξει η εταιρεία, οι οποίες εκτός ότι βάζουν το δικό τους λιθαράκι στις επιδόσεις και την ασφάλεια, αναδεικνύουν και την κοινωνική ευθύνη της μάρκας προς τη προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας το έναυσμα για μια σταδιακή αλλαγή προς τη βιωσιμότητα.


 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα ελαστικά κατασκευάστηκαν με σεβασμό προς τη φύση, αφού κατά την έρευνα και την εξέλιξη τους εξοικονομήθηκαν πάνω από 21%  πρώτες ύλες και εκπομπές CO2, ενώ οι δοκιμές σε συνθήκες δρόμου μειώθηκαν κατά 60.000 χιλιόμετρα, γλιτώνοντας από το περιβάλλον 7,7 τόνους CO2.  Για να επιτευχθούν αυτά τα νούμερα, η Bridgestone χρησιμοποίησε μια καινοτόμο τεχνολογία (Virtual Tire Development) που της επιτρέπει να δημιουργεί και να δοκιμάζει μια ψηφιακή έκδοση του υπό ανάπτυξη ελαστικού και να προβλέπει την απόδοση του σε διάφορες συνθήκες.

Κατάλληλα και για ηλεκτρικά μοντέλα

Οι τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την κατασκευή τους, κάνουν τα Bridgestone Turanza 6 απολύτως κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερεςανάγκες των υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων. Η υψηλότερη αντοχή στην τριβή επιτρέπει στα ελαστικά να διαχειρίζονται καλύτερα το αυξημένο βάρος και την άμεση αποδέσμευση της ροπής των ηλεκτροκινητήρων, ενώ όπως προείπαμε η χαμηλή αντίσταση κύλισης έχει θετικό αντίκτυπο στην αύξηση της αυτονομίας. Συγχρόνως το νέο ελαστικό έχει μειωμένο θόρυβο κατά 2dB σε σχέση με τον προκάτοχο του, ενισχύοντας την ήσυχη εμπειρία χρήσης ενός ηλεκτρικού.

Σε 136 διαστάσεις

Το Bridgestone Turanza 6 είναι ήδη διαθέσιμο στη χώρα μας και σταδιακά θα διατίθεται σε 136 διαφορετικές διαστάσεις, ικανές να καλύψουν ένα μεγάλο μέρος επιβατικών και SUV οχημάτων. Μάλιστα η εταιρεία έχει εστιάσει και στις ζάντες μεγάλων διαστάσεων, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο ελαστικό και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Νέο Turanza 6, κορυφαίες επιδόσεις για πολλά χλμ χωρίς θόρυβο!

Σχετικες επιχειρησεις