Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ειδικά ελαστικά υπέρ υψηλών επιδόσεων Bridgestone για τη νέα Lamborghini Revuelto

Ειδικά ελαστικά υπέρ υψηλών επιδόσεων Bridgestone για τη νέα Lamborghini Revuelto

6/4/2023

Ως αποκλειστικός συνεργάτης ελαστικών, η Bridgestone αναπτύσσει ελαστικά ειδικά σχεδιασμένα για να ενισχύσουν τις σπορ δυνατότητες και τις υψηλές επιδόσεις της νέας Lamborghini Revuelto.

Η Bridgestone επιλέχθηκε για άλλη μια φορά από τη Lamborghini ως αποκλειστικός συνεργάτης ελαστικών για το νέο Revuelto, το πρώτο σούπερ σπορ V12 HPEV (ηλεκτρικό όχημα υψηλών επιδόσεων) της Lamborghini. Η Bridgestone ανέπτυξε ειδικά ελαστικά Potenza Sport υψηλής απόδοσης για τη Lamborghini Revuelto, η οποία διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες που τροφοδοτούν τους μπροστινούς τροχούς και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης V12 που τροφοδοτεί τους πίσω τροχούς.
 
Διαθέσιμα σε 20, 21 και 22 ίντσες, τα ελαστικά Bridgestone Potenza Sport σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν τις σπορ δυνατότητες και τις υψηλές επιδόσεις της Lamborghini Revuelto. Ο σχεδιασμός και τα υλικά βοηθούν στην παροχή εξαιρετικών επιδόσεων στις υψηλές ταχύτητες, στην άριστη απόκριση διεύθυνσης και την ακρίβεια που ταιριάζει ιδανικά με το DNA απόλυτης απόδοσης της Lamborghini Revuelto, πάντα σε συνδυασμό με εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνές και βρεγμένες επιφάνειες.
 
Τα ελαστικά Bridgestone Potenza Sport που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη Lamborghini Revuelto είναι επίσης διαθέσιμα με τεχνολογία Run Flat (RFT). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνεχίσουν να οδηγούν με ασφάλεια ακόμα και μετά από τρύπημα – για 80 km στα 80 km/h με πίεση 0-bar, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς επιπλέον ηρεμία.
 

Κοινοποίησέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις