Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εξειδικευμένο κατάστημα ελαστικών και ζαντών στην Ηλιούπολη

Διαβάστηκε από 31136 αναγνώστες - 14/9/2021

Ότι και να ψάχνετε γύρω από ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις ελάτε κατευθείαν στους ειδικούς της εταιρείας Paraskevopoulos Team.

Η εταιρεία Paraskevopoulos Team έχει ως μοναδικό στόχο και  απόλυτο ζητούμενο την ασφάλεια σας. Με πολυετή συνεχή παρουσία στο χώρο των ελαστικών και ζαντών και με ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια, η εταιρεία Paraskevopoulos Team δεσμεύεται για ένα τέλειο και με εγγυήσεις αποτέλεσμα.

Kοινοποίησε το »


Εάν θέλετε να διαλέξετε το καλύτερο ελαστικό ανάμεσα από μία τεράστια γκάμα,  να ομορφύνετε το αυτοκίνητο σας με ζάντες του γούστου σας, ή βελτιώσετε την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας με βελτιωμένες αναρτήσεις, τότε πρέπει να επισκεφθείτε το κατάστημα της Paraskevopoulos Team έχει τη λύση. Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό ειδικεύεται επίσης σε οτιδήποτε αφορά το εμπρόσθιο σύστημα των αυτοκινήτων καθώς και την ευθυγράμμιση τους.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από:
  • Ελαστικά 
  • Ζάντες
  • Αναρτήσεις
 Η Paraskevopoulos Team έχει στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και γι αυτό το λόγο ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο των ελαστικών και ζαντών. Διαθέτει τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες παγκοσμίως μάρκες για να οδηγείτε ασφαλείς σε κάθε χιλιόμετρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Το στοκ της Paraskevopoulos Team σε ζάντες και ελαστικά ανανεώνεται διαρκώς με νέες παραλαβές, ενώ οι προσφορές σε διάφορα είδη αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες αγοράς.

Αν ψάχνετε το καλύτερο αποτέλεσμα ελάτε στην Paraskevopoulos Team και οδηγείστε με ασφάλεια.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 33 Ηλιούπολη ΤΚ 16345
Τηλέφωνο:  210 9761339
email: [email protected]
Facebook



 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις