Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
ElastrakClub: Και δωρεάν αντικατάσταση ελαστικών και πολλά δώρα!

ElastrakClub: Και δωρεάν αντικατάσταση ελαστικών και πολλά δώρα!

Διαβάστηκε από 11460 αναγνώστες - 30/11/2022

Τώρα με την αγορά ελαστικών Bridgestone ή Firestone, μπορείτε να γίνετε μέλος του Elastrakclub και να επωφεληθείτε από επιπλέον παροχές και δώρα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η Elastrak δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των Bridgestone και Firestone  για την Ελλάδα. Τώρα, αγοράζοντας ελαστικά Bridgestone & Firestone γίνεστε μέλος του elastrakclub, που προσφέρει αποκλειστικά η ΕΛΑΣΤΡΑΚ σε όσους επιλέγουν και εμπιστεύονται τα προϊόντα της, και απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια και δώρα.

Ενεργοποιείτε την εγγραφή σας ως μέλος του elastrakclub και αυτόματα έχετε πρόσβαση στις εξής παροχές:

1. Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς
Ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone & Firestone και αποκλειστικά με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4×4 οχήματα. Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία αγοράς, αφορά ένα (1) έως τέσσερα (4) ελαστικά και για αποκλειστικά ένα περιστατικό (μεμονωμένο συμβάν) ανά κωδικό μέλους αφού έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του στο elastrakclub.gr.
 
 
2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων
Ισχύει με την αγορά τουλάχιστον δύο ελαστικών Bridgestone ή Firestone για όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Η συμμετοχή στις κληρώσεις ξεκινά από τον επόμενο μήνα, του μήνα αγοράς των ελαστικών σας. Το elastrakclub κατάστημα που επιλέξατε, αναλαμβάνει τη διαδικασία της ηλεκτρονικής σας προ-εγγραφής, δίνοντάς σας ένα προσωπικό αριθμό μέλους και έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης. Με αυτά έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα www.elastrakclub.gr, προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας μέσα στις επομένες 30 μέρες. Στην συνέχεια αποκτάτε το δικαίωμα αντικατάστασης των ελαστικών σας καθώς επίσης θα μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα και τα αποτελέσματα αυτών. Επίσης, θα βρείτε  χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά που αγοράσατε καθώς και εφαρμογές για την σωστή συντήρησή τους. Κατεβάζοντας την εφαρμογή elastrakclub στο κινητό σας, μπορείτε να έχετε άμεσα όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.
 
Η Elastrak διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών με 163 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
 
Website: www.elastrakclub.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8196920
Email: [email protected]

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις