Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εμπόριο ελαστικών και ζαντών στη Νέα Ιωνία

Διαβάστηκε από 25349 αναγνώστες - 21/9/2021

Για περισσότερα από 43 χρόνια η εταιρεία Ευθυμιόπουλος στη Νέα Ιωνία, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις σε θέματα ελαστικών ζαντών και αναρτήσεων.

Η εταιρεία Ευθυμιόπουλος Ευθύμιος & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1977 από τον Αναστάσιο Ευθυμιόπουλο και από τότε μέχρι και σήμερα διαγράφει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του ελαστικού και των αναρτήσεων.

Kοινοποίησε το »

 
Η πολυετής εμπειρία, η οργάνωση, η μέθοδος εργασίας αλλά και ο άρτιος εξοπλισμός της εταιρείας Ευθυμιόπουλος, εξασφαλίζουν και παρέχουν στον πελάτη υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, άψογη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.
 
Η λίστα των υπηρεσιών περιλαμβάνει:
  • Εμπόριο ελαστικών
  • Ζάντες - Επισκευή ζαντών
  • Ζυγοσταθμίσεις
  • Ευθυγραμμίσεις
  • Αναρτήσεις
  • Επιδίορθωση, προγραμματισμός, αντικατάσταση αισθητήρων πίεσης ελαστικών (TPMS)
 Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ελαστικών για κάθε τύπο οχήματος, από διεθνώς καταξιωμένα, εμπορικά σήματα και με παροχή εγγύησης όπως PIRELLI, CONTINENTAL, KORMORAN, VIKING, BFGOODRICH, TIGAR, BARUM, ενώ παράλληλα η εταιρεία Ευθυμιόπουλος είναι πιστοποιημένο κατάστημα MICHELIN.
 
Η εταιρεία Ευθυμιόπουλος εμπορεύεται επίσης ζάντες των πιο γνωστών κατασκευαστών παγκοσμίως όπως ΑΕΖ,DOTZ, DEZENT, MOMO, αλλά και συστήματα ανάρτησης για κάθε εφαρμογή.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αλ. Παναγούλη κα Αλαίας 45 Νέα Ιωνία ΤΚ 14231
Τηλέφωνο: 210 2751530  -  210 2799626
email: [email protected]
Web: www.e-efthimiopoulos.gr
Facebook
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις