Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H εταιρεία Σπέγγος είναι μονόδρομος για οτιδήποτε αφορά τους 4 τροχούς

Διαβάστηκε από 7990 αναγνώστες - 30/8/2021

Ασφάλεια, οδική συμπεριφορά και άνεση εξαρτώνται από την κατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Για να είστε απόλυτα σίγουροι, εμπιστευτείτε την εταιρεία Σπέγγος.

H εταιρεία Σπέγγος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως 237. Διαθέτει περισσότερα από 30 έτη εμπειρίας στην πώληση και την τοποθέτηση ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων. Με γνώμονα την ποιότητα και πάντα το ασφαλέστερο αποτέλεσμα, η εταιρεία έχει χτίσει ένα μοναδικό πελατολόγιο, αποδεικνύοντας πως αυτό που υπόσχεται, το κάνει. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς.
 
Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει σχεδόν όλες τις απαιτήσεις ! Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες ελαστικών, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης, ευθυγράμμισης και επί αυτοκινήτου ζυγοστάθμιση. 
Από την άλλη, υπάρχει και ποικιλία ζαντών, όπου ο καθένας μπορεί να δώσει την προσωπική του πινελιά στο όχημα του. 

Kοινοποίησε το »



 
Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:
  • Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
  • Επιδιόρθωση ελαστικών
  • Επιδιόρθωση ζαντών
  • Ευθυγράμμιση
  • Ζυγοστάθμιση
  • Επί αυτοκινήτου ζυγοστάθμιση
 
Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρείας σε ελαστικά και ζάντες, οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει την οδήγηση πραγματική απόλαυση. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση : Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 237, Αθήνα Κέντρο ΤΚ : 104 44 
Τηλ : 210 5134637 , 210 5132531
ΦΑΞ : 210 5134637

 
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις