Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Bridgestone Turanza All Season 6: Αποτελεσματική απόδοση όλες τις εποχές
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Bridgestone Turanza All Season 6: Αποτελεσματική απόδοση όλες τις εποχές

29/9/2023

Εμπειρία Bridgestone Turanza All Season 6: Εξαιρετικό φρενάρισμα ανεξαρτήτως εποχής, κορυφαία χιλιομετρική απόδοση και ανυπέρβλητη συμπεριφορά στο χιόνι

Bridgestone Turanza All Season 6 για ολοκληρωμένη απόδοση

Η ευρωπαϊκή αγορά τείνει όλο και περισσότερο προς τα ελαστικά για όλες τις εποχές. Σε αυτή την κατηγορία η Bridgestone εστίασε την τεχνολογία της στην εξέλιξη του νέου premium touring ελαστικού, του Turanza All Season 6. Οι Ιάπωνες μας έχουν συνηθίσει στο να προβαίνουν σε ουσιαστικές βελτιώσεις της γκάμας των προϊόντων τους και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά. Με το νέο Turanza η εταιρεία κυκλοφορεί ένα λάστιχο με κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά, έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο του, ό,τι καιρό και να έχει, όποιες και να είναι οι ανάγκες του χρήστη του.


 
Για να το πετύχουν μάλιστα αυτό, οι άνθρωποι της Bridgestone μελέτησαν τα αποτελέσματα μιας εκτεταμένης έρευνας αγοράς, όπου συμμετείχαν χιλιάδες ευρωπαίοι οδηγοί και δήλωναν μεταξύ άλλων τις προκλήσεις που αντιμετώπιζαν καθημερινά, αλλά και τι προσδοκίες είχαν από ένα κορυφαίο ελαστικό. Μετά τη μελέτη λοιπόν, έκαναν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Έχοντας μάλιστα καταγράψει τις τάσεις της αγοράς πριν από το 2018, δημιούργησαν ένα ελαστικό που εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και που απευθύνεται σε πάνω από 1/5 των αυτοκινήτων της ευρωπαϊκής αγοράς.
 
Εξελίχθηκε με καινοτομία και βιώσιμες πρακτικές, όπως η επιλογή των υλικών και οι διαδικασίες κατασκευής και παραγωγής σύμφωνα με τη δέσμευση της ιαπωνικής εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε

Σχετικες επιχειρησεις