Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Παρουσίαση: Νέο ελαστικό επιδόσεων Kumho ECSTA PS91

Διαβάστηκε από 45232 αναγνώστες - 25/9/2020

Με ιδιαίτερη σχεδίαση και πρωτοποριακή μοριακή σύνθεση, το ελαστικό ECSTA PS91 αποτελεί ένα ελαστικό που υπόσχεται υψηλές επιδόσεις. Η Kumho ανέπτυξε ένα ελαστικό που διαθέτει ειδική σχεδίαση και χημική σύσταση για να προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και σταθερές αντιδράσεις ακόμα και στις απαιτήσεις των supercars.

Το ECSTA PS91 αποτελεί ένα ελαστικό που απευθύνεται σε γρήγορα αυτοκίνητα καλύπτοντας μέχρι και τις υψηλές ανάγκες ενός supercar. Η ειδική του σχεδίαση με ημιαγωγούς και 3D αυλακώσεις είναι σε θέση να προσφέρει υψηλή πρόσφυση αλλά και μεγάλη σταθερότητα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, με την αγωνιστική καρό σημαία που το διακοσμεί, να κάνει ξεκάθαρες τις διαθέσεις του.


Σχεδίαση που εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση σε όλες τις ταχύτητες


Επάνω στο ελαστικό ECSTA PS91 τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ακόμα και η παραμικρή σχεδιαστική λεπτομέρεια στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Ανάμεσα στις 3 κεντρικές αυλακώσεις υπάρχει μελετημένη τοποθέτηση ειδικών σχισμών τόσο με κανονική όσο και αντίθετη φορά, ώστε να επιτυγχάνεται η διατήρηση της ακαμψίας μέσω της διάχυσης της υπερβολικής θερμότητας. Με αυτό το τρόπο το ελαστικό μπορεί να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία ακόμα και υπό υψηλή πίεση και σε όλες τις συνθήκες, εξασφαλίζοντας στον οδηγό σταθερότητα και ασφάλεια.

Με τεχνολογίες από την φόρμουλα 3



Επειδή όμως η σχεδίαση από μόνη της δεν είναι αρκετή για να κάνει ένα ελαστικό κορυφαίο, η τεχνολογία και η μοριακή σύνθεση του νέου ECSTA PS91 έρχονται να ολοκληρώσουν την ταυτότητα του. Με τεχνολογίες δοκιμασμένες στην φόρμουλα 3, η χρήση SBR με νέα σύνθεση που περιλαμβάνει μαύρο άνθρακα, εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση στο στεγνό οδόστρωμα και σταθερότητα σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Μάλιστα, μέσω της κυρτής ακτίνας πέλματος που έχει επιλεχθεί, παρουσιάζεται (όπως αποδεικνύουν και οι θερμικές κάμερες που το παρακολούθησαν στις δοκιμές) απόλυτα ομοιόμορφη κατανομή πίεσης. Ομοιόμορφη φθορά δίνει στο ελαστικό μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συνηθισμένα ελαστικά.


Καλύτερη αποτελεσματικότητα από τον ανταγωνισμό
Το νέο ελαστικό της Kumho ECSTA PS91 έχει περάσει από πολλά τεστ ελέγχου απόδοσης και αντοχής, ενώ τέθηκε σε άμεση σύγκριση και με τον ανταγωνισμό. Τα νούμερα που πέτυχε είναι εξαιρετικά σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ 102% στην πλευρική πρόσφυση αλλά και 102% στις αντιδράσεις σε πολύ υψηλές ταχύτητες, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό. Οι δοκιμές και οι μετρήσεις έλαβαν χώρα στην Κορέα και χρησιμοποιήθηκαν τόσο μία Porsche 911 GT3 RS όσο και η νέα BMW 328i, δύο μοντέλα που ξεδίπλωσαν τα απόλυτα χαρακτηριστικά τους στα τεστ δοκιμών. Αξίζει να σημειώσουμε πως με πάνω από 1.000 κριτικές οδηγών, το ελαστικό έλαβε 4.7 αστέρια στην γενική κατάταξη, όντας ένα από τα κορυφαία της αγοράς.
 

Το ECSTA PS91 καταφέρνει να ξυπνήσει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και του δικού σας αυτοκινήτου. Φέρνοντας τεχνολογίες από τη φόρμουλα στην καθημερινότητα, σας απαλλάσσει από οποιοδήποτε οδηγικό άγχος και σας αφήνει καθαρή οδηγική απόλαυση. Δοκιμάστε το νέο ελαστικό της Kumho και δείτε το αυτοκίνητο σας να φτάνει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.
 
 



 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις