Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα πάντα όλα για ελαστικά και ζάντες

Διαβάστηκε από 28887 αναγνώστες - 1/9/2021

Όταν αναζητάς την καλύτερη επιλογή σε ζάντες και ελαστικά, όλοι ο δρόμοι οδηγούν στην εταιρεία 4 ΤΡΟΧΟΙ. Τα 25 χρόνια πρωτοπορίας, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

H εταιρεία 4 Τροχοί, με εξειδίκευση στην εμπορία ελαστικών, συγκεντρώνει για περισσότερα από 25 ολόκληρα χρόνια στην επαγγελματική της φαρέτρα την προτίμηση και εμπιστοσύνη ενός μεγάλου πελατολογίου.

Kοινοποίησε το »


Η εταιρε
ία, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς και στο κατάστημα θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών και ζαντών στις καλύτερες τιμές της αγοράς και για όλους τους τύπους οχημάτων. Η γκάμα των ελαστικών είναι πραγματικά τεράστια και σε θέση να καλύψει όλες τις απαιτήσεις, ενώ φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης. Η ποιότητα είναι πάντα η υψηλότερη και οι τιμές σίγουρα οι καλύτερες της Ελληνικής αγοράς.

Η λίστα των υπηρεσιών περιέχει:

Τοποθέτηση ελαστικών – ζαντών
Επιδιόρθωση ελαστικών
Επιδιόρθωση ζαντών
Αλλαγή αναρτήσεων
Ευθυγράμμιση
Ζυγοστάθμιση
 
Εμπειρία προσωπικού, σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεράστια γκάμα της εταιρίας σε ελαστικά, ζάντες, αμορτισέρ και αξεσουάρ είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για έναν σκοπό. Το τέλειο αποτέλεσμα που θα ξανακάνει το αυτοκίνητο σας μάχιμο και την οδήγηση πραγματική απόλαυση. Τα 25 χρόνια παρουσίας στο χώρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το κατάστημα είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις.

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 403 Κερατσίνι
Τηλ: 210 4008901
Site: http://4troxoi.net/ 
Email: [email protected]

 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις