Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ζήτημα υπεροχής στα ελαστικά

Διαβάστηκε από 26632 αναγνώστες - 20/9/2021

Η πολυετής εμπειρία της Egglezopoulos Tires Tuning σε ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις είναι η καλύτερη εγγύηση ότι το αυτοκίνητό σου θα πατάει με ασφάλεια στο δρόμο.

Η εταιρεία Εγγλεζόπουλος Ελαστικά ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Εγγλεζόπουλο το 1967 με κύριο αντικείμενο την εμπορία και το service ελαστικών. Το 1995 ανέλαβαν την εταιρεία οι δύο γιοι του ιδρυτή, Μανώλης και Παναγιώτης, οι οποίοι συνέχισαν την πορεία την οποία χάραξε ο πατέρας τους. Διεύρυναν την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που ήδη διέθεταν, προσφέροντας πλέον αναρτήσεις και αξεσουάρ βελτίωσης για τα αυτοκίνητα δρόμου.

Kοινοποίησε το »


Παράλληλα επέκτειναν τις δραστηριότητές τους στο χώρο του 4Χ4, προσφέροντας εξειδικευμένα ελαστικά, πληθώρα αξεσουάρ καθώς και τη δυνατότητα βελτιώσεων των οχημάτων σε αναρτήσεις και μηχανικά μέρη.

Η εταιρεία για πολλά χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε αγωνιστικά δρόμου και σε 4Χ4 Off Road, προετοιμάζοντας και υποστηρίζοντας πολλά αυτοκίνητα τα οποία πρωταγωνιστούν στα διάφορα πρωταθλήματα και έπαθλα, αλλά και με την υποστήριξη του πανελληνίου πρωταθλήματος Rally Raid από το 2006 ως μέγας χορηγός.

Προχωρώντας ακόμη ένα βήμα από το 2012 εισχώρησαν στην κατηγορία των αγώνων DRIFT,  χορηγώντας και προετοιμάζοντας αρκετά αγωνιστικά. Στη δυναμική της ομάδας το 2015, με συμφωνία του Μανώλη Εγγλεζόπουλου, προστέθηκε και η υποστήριξη του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ με την INFINITY.

Το team Egglezopoulos συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT και σε άλλους αγώνες εκτός πίστας.

Επίσης η Egglezo Detailing Garage προσφέρει μια νέα υπηρεσία στο χώρο, η οποία δεν έχει σχέση με την βελτίωση του μηχανοκίνητου σας, αλλά μ την περιποίηση του εσωτερικού κι εξωτερικού φινιρίσματος του.
  • Βιολογικό καθαρισμό καμπίνας (Interior Detailing): Επειδή ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας το περνάτε στο αυτοκίνητο, η φροντίδα και η καθαριότητα αυτού δεν αποτελεί μόνο θέμα κοινωνικής υπόστασης αλλά και ουσιώδους υγιεινής.
  • Εξειδικευμένο γυάλισμα – κέρωμα (Exterior Detailing): Το γυάλισμα χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής, αφαιρώντας μια ή περισσότερες στρώσεις από την επιφάνεια του χρώματος του οχήματος σας. Είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία η οποία βοηθάει στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας και την κάνει να γυαλίζει.
Στοιχεία επικοινωνίας
Έδρα: Λεωφ. Δεκελείας 235 Ν. Φιλαδέλφεια ΤΚ 14342
Τηλ.: 210 2771249
Email: [email protected]
 
Υποκατάστημα: Δημάρχου Μπέκα Χρήστου 171 Σπάτα ΤΚ 19004
Τηλ.: 210 2389391-3
Email: [email protected]
 
Website: https://www.egglezopoulos.gr
FB page: Egglezopoulos Tires Tuning
                Egglezopoulos Tires Tuning

 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις