Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Το νέο Ibiza ψηφίζει Kumho

3/8/2020

H Kumho επιλέχθηκε ώστε να παρέχει οικολογικά ελαστικά για το νεότερο μοντέλο Ibiza

Πλεονεκτήματα
• Σχεδιασμός Ecowing ES31 της Kumho
• επιλεγμένο για το μοντέλο της SEAT με τις μεγαλύτερες πωλήσεις
• Η τελευταίας γενιάς τεχνολογία ελαστικών της εταιρείας που είναι φιλική προς το περιβάλλον, συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της ΕΕ που έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και τις απώλειες ενέργειας
 
Το Ecowing ES31 της Kumho σε διάσταση 185 / 65R15 88H επιλέχθηκε ως το βασικό ελαστικό για την για την τελευταία γενιά του Ibiza, το δημοφιλές compact hatchback της SEAT. Η σχέση της Kumho με τον όμιλο VW χρονολογείται από το 2006, όταν άρχισε να προμηθεύει εργοστασιακά εξαρτήματα για το Volkswagen Polo. Εννέα χρόνια αργότερα, άρχισε να αναπτύσσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον μοτίβο ελαστικού για αυτό το μοντέλο.  Έκτοτε προέκυψε το Ecowing ES01, η προμήθεια του οποίου ξεκίνησε το 2017. Στο τέλος του περασμένου έτους, το βασικό ελαστικό για το Polo αντικαταστάθηκε από το νέο και βελτιωμένο «πράσινο» ελαστικό της Kumho, το ES31. Καθώς τα SEAT Ibiza και Polo χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα MQB και το ES31 έχει ήδη εγκριθεί για χρήση εντός του Ομίλου Volkswagen, η συμφωνία για την προμήθεια και της γραμμής παραγωγής των Ibiza επιτεύχθηκε χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες δοκιμές.

Σχεδιασμένο ως ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν καλοκαιρινό ελαστικό για την ευρωπαϊκή αγορά, το ES31 διαθέτει τεχνολογία χαμηλής αντίστασης κύλισης (LRR) η οποία έχει αναπτυχθεί ώστε να ελαχιστοποιεί τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την απώλεια ενέργειας, χωρίς παράλληλα να θυσιάζει την απόδοση. Το μοτίβο πέλματος και η νεότερων προδιαγραφών σύνθεση διασφαλίζουν μια ισορροπημένη απόδοση οδήγησης αναφορικά με την πρόσφυση σε βρεγμένο, τα χιλιόμετρα και τον θόρυβο.
 
Το Ibiza που έχει πάρει το όνομα του από το φημισμένο για τα πάρτι του νησί της Ισπανίας, αποτελεί το μοντέλο της SEAT με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, από το ντεμπούτο του το μακρινό 1984. Οι προτεραιότητες σχεδίασης της πλατφόρμας MQB της πέμπτης γενιάς περιλάμβαναν τη βελτιστοποίηση του βάρους, της αντοχής και της αποδοτικότητας του χώρου. Η κατασκευή του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο παραγωγής της SEAT στο Martorell της Ισπανίας, περίπου 30 χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη, και το μοντέλο θα πωληθεί σε όλη την Ευρώπη. Τα ελαστικά ES31 θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο Kumho Gokseong στη Νότια Κορέα.

Σχολιάζοντας το  γεγονός στην τελευταία συνάντηση της Kumho, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Kumho Tire Kim In-soo είπε: «Η σύμβαση για την προμήθεια του ES31 ως βασικό ελαστικό στο SEAT Ibiza είναι μια ακόμα επιβεβαίωση από μέρους του Volkswagen Group για τα φιλικά προς το περιβάλλον ελαστικά μας, τα οποία έχουν ήδη αναγνωριστεί σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε πάνω στις ιδιόκτητες τεχνολογίες μας, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου κεφαλαίου στον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον ελαστικών. "
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις