Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με τη μείωση των περιττών τριβών, μειώνεται τοσο η κατανάλωση καυσίμου όσο και οι εκπομπές CO2. Ταυτόχρονα μειώνεται ο θόρυβος κύλισης και αυξάνεται η διάρκεια ζωής τους.

Πράσινα Ελαστικά

Διαβάστηκε από 13318 αναγνώστες - 7/2/2016

Γνωστά και ως ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, αποτελούν τη νέα μόδα στα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης και όχι άδικα. Η κύρια διαφορά τους είναι στα πλαϊνά τοιχώματα του ελαστικού που δεν παραμορφώνονται όσο τα συμβατικά από το βάρος του οχήματος και τις ανωμαλίες, διατηρώντας έτσι το πέλμα του ελαστικού που έρχεται σε επαφή με το δρόμο σταθερό.


Πριν μερικά χρόνια που είχαν κάνει τα πρώτα τους δειλά βήματα, η μείωση αυτή της επαφής είχε και δυσμενή αποτελέσματα στην πρόσφυση, αλλά χάρη στις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο πέλμα αυτή η διαφορά κοντεύει να εκλείψει σε σχέση με τα συμβατικά ελαστικά των καθημερινών οχημάτων.

Τα πλεονεκτήματά τους όμως παραμένουν: Με τη μείωση των περιττών τριβών, μειώνεται τοσο η κατανάλωση καυσίμου όσο και οι εκπομπές CO2. Ταυτόχρονα μειώνεται ο θόρυβος κύλισης και αυξάνεται η διάρκεια ζωής τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχετικες επιχειρησεις