Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Τι να προσέξετε

    Διαβάστηκε από 8199 αναγνώστες - 17/11/2015

    Καθώς δεν υπάρχει ο ειδικός μπροστά μας να βοηθήσει και να εξηγήσει τις διαφορές, το μερίδιο της ευθύνης για τη σωστή επιλογή ελαστικών και εμπόρου έρχεται αποκλειστικά στις πλάτες του αγοραστή:
    • Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για να βεβαιωθείτε ότι τα ελαστικά που επιλέγετε δεν έχουν μόνο τις προβλεπόμενες διαστάσεις, αλλά και το σωστό δείκτη ταχύτητας για το αυτοκίνητό σας. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά του ελαστικού στο ταμπελάκι για να βεβαιωθείτε ότι αξίζει τα χρήματά του.
    • Ελέγξτε τη φήμη του συγκεκριμένου καταστήματος, ψάχνοντας το ονομά του στο Google. Είναι οι προηγούμενοι πελάτες ευχαριστημένοι; Υπήρχαν προβλήματα καθυστερήσεων ή ηλικίας των ελαστικών;


    Τα ψιλά γράμματα
    Οι τιμές μπορεί να είναι δελεαστικές αλλά δε δίνουν πάντα όλη την εικόνα. Τι πρέπει να προσέξετε;
    • Περιλαμβάνονται τα μεταφορικά στην τιμή; 
    • Υπάρχει συνεργαζόμενο συνεργείο τοποθέτησης κοντά σε εσάς και αν ναι, είναι η τοποθέτηση δωρεάν ή όχι;
    • Αν δεν υπάρχει συνεργαζόμενο συνεργείο, μπορείτε να στείλετε τα ελαστικά σε ένα τοπικό, φιλικό βουλκανιζατέρ ή θα έρθουν σπίτι και θα πρέπει να τα μεταφέρετε εσείς; Σε κάθε περίπτωση, υπολογίστε ένα κόστος γύρω στα 7-10 ευρώ για την τοποθέτηση κάθε ελαστικού.
    • Πριν βάλετε την παραγγελία σας, επισκευτείτε το τοπικό σας βουλκανιζατέρ και δείτε πόσο κοντά στο συνολικό κόστος είναι η δική του προσφορά. Οι αρχικές τιμές προ εκπτώσεων που βλέπετε στα site είναι προτινόμενες τιμές λιανικής και τα περισσότερα βουλκανιζατέρ πουλάνε αισθητά κάτω από αυτές.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις