Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν υπάρχει το απόλυτο καλύτερο ελαστικό. Το κορυφαίο ελαστικό πίστας π.χ. είναι απλά άχρηστο στη βροχή και το ίδιο ισχύει για όλες τις υποκατηγορίες αυτών σε συνθήκες εκτός του στοιχείου τους.

Τα καλύτερα ελαστικά

Διαβάστηκε από 11814 αναγνώστες - 7/6/2016

Όταν πλησιάζει η ώρα της αλλαγής ελαστικών, οι επιλογές που έχουμε αρκούν να δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Από τα προσιτά στην τσέπη ανώνυμα ελαστικά μέχρι τα πανάκριβα επώνυμα με μυριάδες επιλογές ανάμεσα. Πως θα επιλέξουμε το καλύτερο;

Εάν υπάρχει ένα μόνο γεγονός που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πριν καν ξεκινήσουμε την αναζήτηση, είναι το εξής: Δεν υπάρχει το απόλυτο καλύτερο ελαστικό. Το κορυφαίο ελαστικό πίστας π.χ. είναι απλά άχρηστο στη βροχή και το ίδιο ισχύει για όλες τις υποκατηγορίες αυτών σε συνθήκες εκτός του στοιχείου τους. Αυτό που μας ενδιαφέρει λοιπόν είναι να βρούμε τα ελαστικά που ταιριάζουν στο δικό μας αυτοκίνητο, στη δική μας χρήση και φυσικά, στο δικό μας πορτοφόλι. 

Το μεγάλο ατού που έχουμε ως χώρα όταν έρχεται η ώρα της επιλογής, είναι ότι δεν έχουμε ούτε ακραίες διακυμάνσεις καιρού, ούτε τερατώδεις βροχοπτώσεις και μήνες που το μόνο που βλέπουμε είναι χιόνι. Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα δε χρειάζεται να συμπεριλάβουμε στη λίστα τα εξειδικευμένα ελαστικά. Ακόμα και έτσι όμως, ο κατάλογος παραμένει ιδιαίτερα μακρύς και ο μόνος τρόπος να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα είναι να κοιτάξουμε τις προτεραιότητές μας. Γιατί, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την οικονομία καυσίμου, τη διάρκεια ζωής των ελαστικών, το χαμηλό θόρυβο στην καμπίνα ή το καλύτερο κράτημα, υπάρχει ένα ελαστικό που θα τις καλύψει – και αυτό θα είναι το καλύτερο για εμάς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις