Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνεργασία Michelin & Ιαβέρη

30/8/2018

H Michelin και η Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς του Ιαβέρη ένωσαν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του πολύ σημαντικού θέματος των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα.

Η συνεργασία, που εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Michelin Ελλάδας, ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και έχει ήδη καταγράψει σημαντικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, μέσα από ειδικά σεμινάρια, ψηφιακά μέσα αλλά και τα social media.
 
Με τη μεγάλη του εμπειρία στην οδική συμπεριφορά, ο Ιαβέρης προσφέρει εντελώς δωρεάν πολλά σεμινάρια ευαισθητοποίησης σε όλη την Ελλάδα, καθώς ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις σχολείων, εταιρειών, του Στρατού και άλλων φορέων. Παράλληλα, μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα της Σχολής Οδικής Συμπεριφοράς ενημερώνει διαρκώς το κοινό για τα θέματα της σωστής συμπεριφοράς στο δρόμο.
 
Η Michelin, ως μιία εκ των πρωταγωνιστριών εταιρειών, υποστηρίζει τις δράσεις του Ιαβέρη με πλούσιο περιεχόμενο και χρήσιμες συμβουλές από τη διεθνή τεχνογνωσία της, για τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που παίζουν τα ελαστικά στην ασφάλεια των οδηγών, των επιβατών αλλά και των πεζών.
 
 
«Τα ελαστικά είναι το Α και το Ω της ασφαλούς συμπεριφοράς του αυτοκινήτου μας, καθώς πρόκειται για το μοναδικό σημείο επαφής του αυτοκινήτου με το δρόμο – που σε μέγεθος δεν ξεπερνά την παλάμη του χεριού μας. Αν αυτά δεν είναι κατάλληλα και σε καλή κατάσταση, τότε η ασφάλειά μας μπαίνει σε τρομερό κίνδυνο. Μέσα από τις δράσεις μας, προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να ελέγχει πολύ τακτικά την πίεση και τη γενικότερη κατάσταση των ελαστικών και να τα αντικαθιστά σε αξιόπιστα σημεία πώλησης ελαστικών, με ποιοτικά προϊόντα, όταν παύουν να είναι ασφαλή. Το πρώτο εξάμηνο του 2018, οπότε και συμπορευόμαστε με τη Michelin, καταφέραμε να μιλήσουμε σε σχεδόν 17.000 συμπολίτες μας, ενώ  πάνω από 100.000 έχουν δει τα ενημερωτικά άρθρα μας στο Facebook. Συνεχίζουμε δυναμικά να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε, με σκοπό μας να περιορίσουμε τη ΅”γενοκτονία” που συντελείται στους δρόμους της πατρίδας μας, κάθε μέρα», δήλωσε ο Ιαβέρης.
 
Ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας, τόνισε: «Η Οδική Ασφάλεια είναι προτεραιότητα για όλους εμας στη Michelin. Προσπαθούμε καθημερινά να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα και να τους δείχνουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. Τα τελευταία 61 χρόνια της συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας μας στην Ελλάδα, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να λειτουργούμε ως μία υπεύθυνη εταιρεία για την ελληνική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μαζί με τον Ιαβέρη μπορούμε να προσφέρουμε τις γνώσεις και την πλούσια τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στον τομέα της κινητικότητας. Έτσι, συμβάλλουμε στη σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας σε όλη τη χώρα, αξιοποιώντας και τις μεγάλες δυνατότητες που μας προσφέρουν τα ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις