Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με την ευγενική χορηγία της Kumho Tires, ένας υπερτυχερός οδηγός θα κερδίσει ένα καινούργιο σετ ελαστικών για το όχημά του, στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Αγορά Αυτοκινήτου.

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ελαστικά Kumho

Διαβάστηκε από 20514 αναγνώστες - 22/6/2016

Η Αγορά Αυτοκινήτου και η Kumho, σας κάνουν δώρο ένα σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας. Κάντε «like» και «share» στο διαγωνισμό μας στο Facebook και διεκδικήστε ένα μοναδικό δώρο.

Έφτασε η στιγμή να αγοράσετε νέα ελαστικά για το αυτοκίνητό σας και περιμένετε την «κάψα» του καλοκαιριού να περάσει, αναβάλλοντας την αγορά για το φθινόπωρο; Μήπως δυσκολεύεστε οικονομικά και προσανατολίζεστε στην αγορά «no-name» λάστιχων;

Δεν υπάρχει λόγος να «ζορίζεστε» ούτε να καθυστερείτε, καθώς η Αγορά Αυτοκινήτου είναι εδώ για εσάς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διεκδικήσετε και να κερδίσετε μια νέα επώνυμη τετράδα ελαστικών.

Με την ευγενική χορηγία της Kumho Tires, ένας υπερτυχερός οδηγός θα κερδίσει ένα καινούργιο σετ ελαστικών για το όχημά του, στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Αγορά Αυτοκινήτου.

Η διάσταση που θα διατεθεί αφορά μόνο επιβατικά ελαστικά (όχι SUV & VAN) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Τα πέλματα της Kumho που αφορούν επιβατικά ελαστικά είναι τα κάτωθι:
• KU39 ECSTA LE SPORTS
• HS51 ECSTA
• KH27 ECOWING
• KU31 ECSTA SPT
• HA31 ALL SEASON

Η παραλαβή και η τοποθέτηση των ελαστικών θα γίνει στον πιο κοντινό -στον νικητή- τοποθέτη ελαστικών Kumho Tires.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!)

Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ έως 17 Ιουλίου και o νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά, ενώ τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε Site και Facebook της Αγοράς Αυτοκινήτου στις 18 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Καλή επιτυχία σε όλους!


Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις