Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ζωή στη πόλη καμιά φορά επιβάλει καβάλημα πεζοδρομίων, φθείροντας ανεπανόρθωτα τη γόμα των ελαστικών.

    Λεξικό ετικέτας ελαστικών για να μη ψάχνεσαι

    Διαβάστηκε από 11787 αναγνώστες - 26/7/2017

    Πολλά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποτυπώνονται καθαρά στις ετικέτες των ελαστικών. Οι ετικέτες των ελαστικών δείχνουν την απόδοση τους σε 3 συγκεκριμένους τομείς:
    • Κατανάλωση καυσίμου (Α έως G) όπου Α η μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων. Μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα από 300 ευρώ ή 80 λίτρα καυσίμου κατά τη διάρκεια ζωής ενός ελαστικού, ανάλογα με την κλάση του στον τομέα της κατανάλωσης. Όπως είπαμε και πιο πάνω, ο συγκεκριμένος δείκτης απασχολεί όλους τους οδηγούς αλλά περισσότερο όσους κινούνται σε περιβάλλον πόλης.
    • Καλύτερο κράτημα σε βρεγμένο έδαφος (Α έως G) όπου Α το καλύτερο κράτημα. Το καλύτερο κράτημα είναι σημαντικό όταν αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες (π.χ. αυτοκινητόδρομος) ή όταν κινούμαστε συχνά σε βρεγμένο έδαφος για να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της υδρολίσθησης.
    • Θόρυβος Κύλισης Ελαστικού σε decibel (με ανώτερο επιτρεπτό όριο τα 74db). Σημαντικός δείκτης αν κινούμαστε σε αυτοκινητοδρόμους και αναπτύσσονται συχνά μεγάλες ταχύτητες και επιθυμούμε άνετη οδήγηση.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις