Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε δωρεάν με 1 κλικ, 4 αφιερώματα από το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου.

4 αφιερώματα με 1 κλικ

Διαβάστηκε από 5761 αναγνώστες - 15/6/2016

Δείτε δωρεάν 4 αφιερώματα από το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου. Ελαστικά, ζάντες, συστήματα multimedia και υγραεριοκίνηση, όλα με ένα κλικ στην οθόνη σας.

Το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου, περιέχει τέσσερα αφιερώματα που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα καλύτερα ελαστικά, τις ιδανικές ζάντες και το σωστό σύστημα multimedia, ενώ αν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται σύστημα υγραεριοκίνησης, με ένα μόνο κλικ θα έχετε στην οθόνη σας ό,τι πρέπει να ξέρετε για το LPG.

Δείτε δωρεάν στην οθόνη σας, λοιπόν, τι πρέπει να προσέξετε όταν πρόκειται να αλλάξετε ΕΛΑΣΤΙΚΑ στο αυτοκίνητό σας.

Στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο tablet μπορείτε να διαβάσετε τα «μυστικά» που κρύβουν οι ΖΑΝΤΕΣ και πώς αυτές μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά του οχήματός σας.

Όσοι, πάλι, θέλετε να αναβαθμίσετε τη συμβίωσή σας με το αμάξι, τοποθετώντας του ένα σύστημα MULTIMEDIA, θα βρείτε στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου ό,τι χρειάζεται να ξέρετε.

Τέλος, ένα αφιέρωμα στην πάντα δημοφιλή υγραεριοκίνηση, συμπληρώνει την ύλη της νέας Αγοράς Αυτοκινήτου. Δείτε με ένα κλικ στην οθόνη σας τα πάντα για το LPG.


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να «ξεφυλλίσετε» ολόκληρο το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου.


Αν θέλετε να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό κάθε μήνα κάντε like εδώ.
Ή συμπληρώστε εδώ το email για σας να σας το αποστέλλουμε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις