Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ SERVICE: Τα Ιαπωνικά έχουν το μάστορα τους

18/3/2020

Με 30 χρόνια εμπειρίας στα ιαπωνικά αυτοκίνητα το συνεργείο Αλεξανδρής Service σας εγγυάται μια ασφαλή, γρήγορη και οικονομική συντήρηση του αυτοκινήτου σας, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Η επιχείρησή ξεκίνησε στον χώρο των τεχνικών υπηρεσιών της αυτοκίνησης το 1988. Από τότε κι ανελλιπώς μέχρι σήμερα, έχει διατηρήσει την ίδια κορυφαία ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών κι αναπτύσσει συνεχώς μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την πελατειακή της  βάση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών και για το λόγο αυτό η έναρξη, η εκτέλεση και η ολοκλήρωση των εργασιών πραγματοποιείται πάντα στα προσυμφωνημένα χρονικά περιθώρια με συνέπεια και με εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.
Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση.

Ελάτε στο συνεργείο Αλεξανδρής Service και επωφεληθείτε από τις εξής υπηρεσίες:
Γενικό Service
Συντήρηση κλιματιστικών
Διάγνωση βλαβών
Έλεγχο ΚΤΕΟ
Καθαρισμό φρένων
Τοποθέτηση υγραεριοκίνησης

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο, εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Εάν θέλετε να έχετε ένα άγχος λιγότερο γύρω από το αυτοκίνητο, μιλήστε με τους καλύτερους.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Σολωμού 6 (Γέφυρα Ροσινιόλ) 121 33 Περιστέρι
Τηλ.: (+30) 210 57 69 253
Τηλ. & Fax: (+30) 210 57 69 999
Email: [email protected]
Site: https://alexandris-service.gr
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις