Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο

20/9/2018

Αν είστε κάτοικος Αθηνών ή της ευρύτερης περιφέρειας Αττικής, υπάρχει ένα συνεργείο που λύνει τα προβλήματα του οχήματός σας.

Το συνεργείο Service Profis είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων με έδρα το Κορωπί Αττικής και εξυπηρετεί ολόκληρη την Αθήνα και την Αττική.
 
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο, άρτια οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα ιαπωνικά.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, κύριος Πρόφης Μιχάλης, με πολυετή εργασιακή εμπειρία, προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό, άριστες υπηρεσίες, που ικανοποιούν κάθε πελατειακή ανάγκη.
 
Στο Service Profis προτεραιότητα είναι η άριστη εξυπηρέτηση καθώς και η εξυπηρέτησή σας κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη. Η πολυετής πείρα και τα τελειότερα διαγνωστικά μηχανήματά, σας εξασφαλίζουν την άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή σας.
 
Το Service Profis με τη χρήση υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, αναλαμβάνει το service, την επισκευή και την αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών και μηχανικών μερών των αυτοκινήτων, παρέχοντας άμεσα, ποιοτικά αποτελέσματα και ολοκληρωμένες λύσεις. 
 
Στον χώρο θα βρείτε τεράστια γκάμα επώνυμων ανταλλακτικών, τόσο μεταχειρισμένων όσο και καινούργιων που διασφαλίζουν την σωστή οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια την ασφάλεια του οδηγού. 

Επικοινωνία:
ΕΡΜΗ ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗ 18, Κορωπί 19400 / Αττική

Τηλέφωνο: 2106021177

Κινητό: 6937426672

Φαξ: 2106021177

Ιστοσελίδα: http://www.service-profis.grhttp://www.profisservice.gr

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις