Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μοναδικός διαγωνισμός για σας και το αμάξι σας!

18/9/2018

Χρειάζεται το αμάξι σας τεχνικό έλεγχο; Εκμεταλλευτείτε ένα μεγάλο διαγωνισμό και μπορεί να γίνει εντελώς δωρεάν.

Το κορυφαίο συμβουλευτικό site AsfaleiaAutokinitou.gr συνεργάζεται με τον εξουσιοδοτημένο διανομέα και επισκευαστή Α. Ισμαήλο Α.Ε. της Mercedes-Benz, μία από τις ισχυρότερες παρουσίες στον χώρο του αυτοκινήτου των τελευταίων δεκαετιών. Δημιουργούν μαζί έναν διαγωνισμό στο Facebook για τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, το site AsfaleiaAutokinitou.gr, μέσω του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα του στο Facebook (https://www.facebook.com/AsfaleiaA/), προσφέρει σε έναν τυχερό νικητή έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ειδική τιμή για βιολογικό καθαρισμό για το όχημά του από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. της Mercedes-Benz.

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις η ένταξη στην καθημερινότητα δεν είναι απαραίτητη μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για το όχημά μας. Γι΄ αυτό και τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι ένας τεχνικός έλεγχος για οχήματα μάρκας  Smart και Mercedes-Benz σε συνδυασμό με βιολογικό καθαρισμό ο οποίος προσφέρεται σε ειδική τιμή.

Έτσι, από την Πέμπτη 13 έως και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες της σελίδας AsfaleiaAutokinitou.gr θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και να μπουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο.
Αν θες να είσαι εσύ ο τυχερός, μη χάνεις χρόνο και πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στο: https://www.facebook.com/AsfaleiaA/photos/a.168916657129985/241884186499898/?type=3&theater.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις