Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέες και άριστες υπηρεσίες συντήρησης

18/7/2018

Εξασφαλίστε την άρτια λειτουργία του αυτοκινήτου σας επιλέγοντας τους ειδικούς.

Η Gas Αuto Car αναπτύσσεται ραγδαία καθώς πέρα από την επιτυχημένη και πολυετή προσφορά της στον τομέα των LPG και CNG δημιούργησε ένα νέο τμήμα service αυτοκινήτων και οχημάτων στο οποίο προσφέρει άριστες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής. 

Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της Gas Αuto Car είναι πάντα έτοιμο να δώσει τη σωστή λύση σε κάθε βλάβη και πρόβλημά που μπορεί εμφανιστεί, γρήγορα και προπάντων οικονομικά.

Η πολυετής πείρα όλων των εργαζομένων στην Gas Αuto Car σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματά μας είναι σίγουρο ότι θα σας εξασφαλίσουν την πιο άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτησή που μπορείτε να συναντήσετε και φυσικά στην καλύτερη σχέση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και τιμής.

Αναλαμβάνει το service σε:  Toyota, Volkswagen, Mercedes,  Audi,  BMW, Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda κ.α.

Επισκεφτείτε το νέο και αναβαθμισμένο τεχνολογικά γενικό συνεργείο αυτοκινήτων  στο Χαϊδάρι Λεωφόρο Αθηνών 282, για να συντηρηθεί το αυτοκίνητό σας και να αποκατασταθεί κάθε ζημιά ή βλάβη του, πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία και τις δικές σας ανάγκες.

Στο ανανεωμένο site www.gasautocar.gr θα βρείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις της Gas Αuto Car.

Υπεύθυνος: Κοντογουλίδης Γεώργιος
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 282
Τηλ.: +30 210 5813424
Κιν.: +30 6989 083257
WhatsUp: +30 6932 571705
Email:info[@]gasautocar.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις