Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα συνεργασία για την Τζαβάρας Α.Ε. με την εταιρία FORCH HELLAS

29/3/2018

Μια νέα συνεργασία για την Πελοπόννησο ξεκινάει, με την αναγνωρισμένη και επιτυχημένη στο χώρο του αυτοκινήτου εταιρεία, ΤΖΑΒΑΡΑΣ Α.Ε.

Η ιστορία αρχίζει το 1963, όταν ο Theo Förch ίδρυσε μια επιχείρηση με βίδες στην περιοχή του Neuenstadt Kochertürn της Γερμανίας. Με εργατικότητα, διορατικότητα και μια έντονη αίσθηση στις ανάγκες των πελατών, οδήγησε την εταιρεία σε ένα αξιοσέβαστο μέγεθος.

Σήμερα, με πάνω από 50 χρόνια ενεργούς δράσης, η FÖRCH είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες άμεσων πωλήσεων στα συνεργεία, τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση προϊόντων στο εμπόριο και τη βιομηχανία. Ωστόσο παρά την μεγάλη επιτυχία, δεν έχουμε χάσει την άμεση επαφή με τον πελάτη.

Είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε στιγμή!

Μια νέα συνεργασία για την Πελοπόννησο ξεκινάει, με την αναγνωρισμένη και επιτυχημένη στο χώρο του αυτοκινήτου εταιρεία, ΤΖΑΒΑΡΑΣ Α.Ε, η οποία θα σας προσφέρει την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας FORCH με περισσότερους από 80000 κωδικούς. Η ποιότητα των προϊόντων, το εγγυημένο service, η δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων, μαζί με την ευελιξία και την γνώση του αντικειμένου των συνεργατών μας, καθιστούν την FÖRCH HELLAS ως μία εκ των κορυφαίων.


Η Τζαβάρας α.ε  με την πολυγνωσία και την εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, στο service, στο εμπόριο των ανταλλακτικών και τη φανοποιεία δίνει δυναμικό παρών ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Πελοποννήσου και σας υπόσχεται με τη συνεργασία με τον ειδικό στη συναρμολόγηση σε Αυτοκίνητο – Ξύλο – Μέταλλο – Δόμηση, να προσφέρει το μέγιστο των υπηρεσιών της σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου.

Γνωρίστε από κοντά τα προϊόντα της εταιρείας FORCH, καλώντας στο 27310-89419 ή στέλνοντας email στο [email protected] για ένα ραντεβού στο χώρο σας.


Επικοινωνία
Επωνυμία: Τζαβάρας Α.Ε.
Διεύθυνση: 2ο χιλιόμετρο ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΓΟΥΣ
Τηλ: 2710242858
Website: http://www.tzavaras.com.gr/
Fb:https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%91%CE%95-955003067938713/
e-mail: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις