Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Mitsubishi- Honda

Διαβάστηκε από 5290 αναγνώστες - 8/6/2017

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Στάθης Δημήτριος HONDA MITSUBISHI βρίσκεται στη Χρυσαυγή Λαγκαδά σε ένα σύγχρονο συγκρότημα 1.300 τ.μ

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Στάθης Δημήτριος HONDA MITSUBISHI βρίσκεται στη Χρυσαυγή Λαγκαδά σε ένα σύγχρονο συγκρότημα 1.300 τ.μ. μέσα στο οποίο στεγάζονται:
  • Συνεργείο
  • Τμήμα εγκατάστασης υγραερίου και service
  • Φανοβαφείο
  • Ελαστικά
  • Έκθεση νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
  • Επισκευές
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1991 και επίσημα ως αντιπροσωπεία Honda Mitsubishi από το 2009. Μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία προέκυψε η απόλυτη εξειδίκευση. Με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων αναλαμβάνει κάθε βλάβη Honda Mitsubishi καθώς και παντός τύπου αυτοκινήτου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Το προσωπικό της πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές και κατέχει πτυχία που απαιτούν τόσο η HONDA όσο και η MITSUBISHI ακολουθώντας επίσης όλες τις μετεκπαιδεύσεις και σεμινάρια που ανακοινώνονται από τον εισαγωγέα. Το υψηλό επίπεδο κατάρτισης μαζί με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών, εγγυάται τη σωστή συντήρηση και μακροζωία του οχήματός σας. Ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας και εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό που τοποθετούμε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

1) Παρέχεται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών σε περίπτωση που πρέπει να αφήσετε το δικό σας περισσότερο από το αναμενόμενο.
2) Ύπαρξη άνετου χώρου υποδοχής – αναμονής με internet, TV και καφέ.
3) Κλείστε τηλεφωνικά ραντεβού για το service του αυτοκινήτου σας για τη μέρα και ώρα που σας βολεύει και γλυτώστε την αναμονή.
3) Δυνατότητα μεταφοράς του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο (με την αντίστοιχη χρέωση στο συνεργαζόμενο μεταφορέα) στο τηλέφωνο 6945292229.
5) Συνεργασία  με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες ενώ είναι σε θέση, ως εταιρία, να επισκευάσει τα τμήματα του αυτοκινήτου που χρειάζονται φανοποιό, μόνο με μια εξουσιοδότηση από πλευράς σας.
6) Τέλος, παρέχεται εγγύηση τόσο για την ποιότητα τους εργασίας, όσο και για τα ανταλλακτικά, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για την άψογη λειτουργία όλων.
Ειδική έκπτωση στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άνεργοι, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, φοιτητές).
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Χρυσαυγή Λαγκαδά, Θεσσαλονική, TK 572 00
Τηλ: +30 23940 25477 +30 23940 20055
Website: http://www.autorace.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις