Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο ειδικός στον κλιματισμό έχει όνομα. ΗΛΕΠ Α.Ε.

20/3/2018

Το εξειδικευμένο συνεργείο κλιματισμού αυτοκινήτων, ΗΛΕΠ Α.Ε, έρχεται να σας δώσει τη λύση. Η πληρέστερη κάθετη μονάδα ψύξης μεταφορών από το 1988.

Τα κλιματιστικά των αυτοκινήτων χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και σίγουρα μηχανικό με πείρα, καθώς είναι αρκετά πολύπλοκα συστήματα. Πλέον ένα αυτοκίνητο στο οποίο δεν λειτουργεί το κλιματιστικό , θεωρείται έως και μη λειτουργικό.


Η ΗΛΕΠ Α.Ε. είναι  μια εισαγωγική εταιρεία,με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία,  όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματιστικού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά και οχήματα εκτός δρόμου.


Το εξειδικευμένο συνεργείο της ΗΛΕΠ Α.Ε. , με πείρα 30 ετών, είναι σε θέση να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα γύρω από τα κλιματιστικά αυτοκινήτων, και να παρέχει μόνο τα ποιοτικότερα ανταλλακτικά. Οι πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούνται πάντοτε, έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα και έναν ευχαριστημένο πελάτη. Η ΗΛΕΠ Α.Ε. είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα κατάλληλα για την συντήρηση και του νέου ψυκτικού μέσο HFO1243YF.



Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας γύρω από την ψύξη μεταφορών είναι εδώ:

Η ΗΛΕΠ Α.Ε. από την ίδρυσή της υπό την συνεχή καθοδήγηση του Θ. Ευθυμίου (Διπλ. Μηχανολόγου Μηχανικού Πατρών) προχωράει με σταθερά βήματα εξέλιξης. Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της ΗΛΕΠ Α.Ε. θα βρείτε,
  • Ψυκτικά μηχανήματα για όλα τα οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων με προδιαγραφές για συντήρηση και κατάψυξη,από 1000W μέχρι 4000W.
  • Ψυκτικά μηχανήματα με ή χωρίς σύστημα Stand By μονοφασικά 220V ή τριφασικά 380V.
  • Ψυκτικά μηχανήματα εσωτερικά που δεν επηρεάζουν τις εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος μεταφοράς.


Ακόμη η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ειδικές εφαρμογές, μίνι βαν, λεωφορεία έως και 35 θέσεων με χειροκίνητο ή ηλεκτρονικό χειριστήριο ρύθμισης(κλίμα).
  • Κλιματιστικά οροφής από 4-20kW.
  • Διαιρούμενα από 4-13,5 kW.
  • Πλήρης γκάμα κλιματιστικών εργοστασιακού τύπου για τον οδηγό/συνοδηγό (εγκατάσταση κάτω από το ταμπλό)

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και δεν θα χάσετε!
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΗΛΕΠ Α.Ε.
Διεύθυνση: AΔΑΜΩΝ 15, Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 145 64
Τηλ: 210 8002150- 694 7277474
Website: http://www.cryotech.gr/
E-mail: [email protected] 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις