Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Για οικονομικά πακέτα service

Διαβάστηκε από 7193 αναγνώστες - 25/1/2021

Έχεις ένα αμάξι που το ζηλεύουν και το θαυμάζουν; Φρόντισέ το ανάλογα και επίλεξε τους κορυφαίους του είδους χωρίς όμως να το «πληρώσεις χρυσό».

Το Mercedes ή το Smart σας θέλει συντήρηση και φροντίδα από ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν εμπιστοσύνη μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Με οικονομικά πακέτα service και προσφορές που δεν θα βρείτε αλλού.

Το ζηλευτό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.»  με το διακριτικό τίτλο «B.M. Mercedes Benz – smart service» σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό και τις ποιοτικές υπηρεσίες εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι σαν καινούριο μετά την παραλαβή του. 

Αξιοποιήστε τις μόνιμες προσφορές και εκπτώσεις 10% στις αγορές ανταλλακτικών και 15% στις εργασίες service ενώ με ένα κλικ εδώ δείτε όλες τις προσφορές και επιλέξτε αυτήν που σας είναι πιο χρήσιμη.



Η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι εγγυημένη και μέσω της εγγύησης εργασίας. Παράλληλα το αμάξι σας εξοπλίζεται με κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά που καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.

Θωρακίστε εσάς και το αυτοκίνητό σας στο μέρος όπου η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι καθημερινότητα και η ικανοποίηση του πελάτη απόλυτη προτεραιότητα και στόχος.

Οι υπηρεσίες της «Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.» :
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mercedes-smartservice.gr για να αντλήσετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες που η Β. Μπαμπασανίδης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Όσο για εσάς που οι Mercedes και τα Smart δεν είναι απλά το όχημά σας αλλά τρόπος ζωής δείτε και εξοπλιστείτε και με αξεσουάρ που θα κάνουν ακόμα πιο premium τις στιγμές σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Λ. Βουλιαγμένης 26
Αργυρούπολη
16452
τηλ. 210 99.21.076
fax. 210 99.01.241
e-mail. [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις